Ο Andrew Lincoln επιστρέφει στην οικογένεια του "The Walking Dead" με καινούργια καθήκοντα

Με βλέψεις για ένα δικό του επεισόδιο.

Ο Andrew Lincoln βρίσκεται στην οικογένεια του "The Walking Dead" από το 2010, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Rick Grimes από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το γεγονός αυτό μπορεί να μην αρκούσε για να κρατήσει ο ηθοποιός τον ρόλο του, αφού σκοπεύει να αποχωρήσει πριν το πέρας της 9ης σεζόν, αλλά φαίνεται πως η σύνδεση του με τη δημοφιλή σειρά του AMC είναι αρκετά δυνατή, ώστε να επιστρέψει με άλλα καθήκοντα.

Μιλώντας στο EW, ο Lincoln δήλωσε πως θα επιστρέψει στον 9ο κύκλο, στη Senoia

της πολιτείας της Τζόρτζια, για να "μάθει τα σκηνοθετικά ηνία, με το σχέδιο να τα κρατήσει σε ένα δικό του επεισόδιο της επόμενης σεζόν".

"Επιστρέφω", είπε ο Lincoln. "Έρχομαι πίσω υπό τη σκιά ενός σκηνοθέτη, και η πρόθεση μου είναι να σκηνοθετήσω την επόμενη χρονιά".

Ο Andrew, επιπλέον, ανέφερε πως ακόμα κι αν το cast δεν υπήρξε η "πιο απίθανη αναπληρώτρια οικογένεια", έχει και μία πραγματική οικογένεια, με την οποία σκοπεύει να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο, αφότου ζούσε ως Rick Grimes τόσο καιρό. Ωστόσο, η αποχώρηση του δεν πρόκειται να είναι μόνιμη.

"Δεν μπορώ να βρεθώ τόσο μακριά επειδή δεν θα το άντεχα", δήλωσε γελώντας ο Lincoln. "Αυτό δείχνει το πόσο πολύ έχω επενδύσει σε αυτή τη σειρά και στη συνέχιση της ιστορίας".

Όσον αφορά την προαναφερθείσα ιστορία του "The Walking Dead", η σύνοψη για τον επόμενο κύκλο έχει ήδη κυκλοφορήσει, μαζί με μερικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα της, η οποία θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου στο κανάλι του AMC. Μακροπρόθεσμα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του AMC, Josh Sapan, μίλησε για ακόμα μία δεκαετία περιεχομένου από τον κόσμο του "The Walking Dead".

Η αποχώρηση του Lincoln δεν θα είναι η μοναδική για τη σειρά. Η Lauren Cohan, που οι φαν θα γνωρίζουν καλύτερα ως Maggie, θα αποχωρήσει επίσης μετά το πρώτο μισό της 9ης σεζόν. Η ηθοποιός βρίσκεται στην οικογένεια του "The Walking Dead" από τη δεύτερη σεζόν της σειράς, στην οποία έκανε το ντεμπούτο της.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΠολύχρονο και γεμάτο περιεχόμενο προβλέπεται το μέλλον του κόσμου του "The Walking Dead"Δημοσιεύτηκε η σύνοψη αλλά και νέες φωτογραφίες από την 9η σεζόν του "The Walking Dead"Η νέα προσθήκη του "The Walking Dead" έρχεται με τη μηχανή του από το "Sons of Anarchy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα