Μετακομίζει στις ΗΠΑ και η Νικόλ Παυλοπούλου

Ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκειμένου να συνδυάσει το αγαπημένο της άθλημα με τις σπουδές. Ο λόγος για τη Νικόλ Παυλοπούλου!

Η 17χρονη Νικόλ αποδέχθηκε την πρόταση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και από το φθινόπωρο του επόμενου έτους θα ενταχθεί στην αγωνιστική ομάδα του αμερικανικού πανεπιστημίου.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια του Ωκεανού κατετάγη έκτη στα 200μ. πρόσθιο και στα 200μ. μικτή
ατομική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων του Ελσίνκι τον περασμένο Ιούλιο, ενώ στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση ήταν φιναλίστ στα 200μ. μικτή ατομική.

Επίσης τον προηγούμενο μήνα πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό ανδρών/γυναικών της Γλασκόβης, όπου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. μικτή. Κάτοχος αρκετών πανελλήνιων ρεκόρ, νεαρή αθλήτρια θα κυνηγήσει πλέον τα όνειρά της σε μια άλλη χώρα, διεκδικώντας με περισσότερα εφόδια, όσα της επιφυλάσσει το μέλλον.

Το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια έχει παράδοση στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητριών του πρόσθιου, ενώ από τις τάξεις του πέρασαν Ολυμπιονίκες όπως η Ρεμπέκα Σόνι, η Τζέσικα Χάρντι, αλλά και η Ρωσίδα Γιούλια Εφίμοβα.
Keywords
Τυχαία Θέματα