Ήρθε η επίσημη αφίσα του "Creed 2"

Έρχεται και το trailer.

Λίγο πριν την εμφάνιση του trailer, ήρθε η επίσημη αφίσα του πολυαναμενόμενου "Creed 2".

Η αφίσα δημοσιεύτηκε μέσω του λογαριασμού Twitter της ταινίας και φέρει τον τίτλο "Πάλεψε για το πεπρωμένο σου έναν γύρο την φορά".

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Fight for your destiny one round at a time. #Creed2pic.twitter.com/QX7pPMpi69

— #CREED2 (@creedmovie) September 25, 2018

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

"Η ζωή έχει γίνει δύσκολη για τον Adonis Creed. Πέρα από τις προσωπικές του υποχρεώσεις και τις προπονήσεις, πρέπει να αντιμετωπίσει και έναν νέο αντιπάλο, ο οποίος έχει δεσμούς με την οικογένειά του και κάνει πιο έντονη την επικείμενη μάχη στο ρινγκ. Ο Rocky Balboa θα είναι στο πλευρό του και μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με την κληρονομιά τους, θα αμφισβητήσουν την αξία της πάλης, και θα ανακαλύψουν ότι το σημαντικότερο στην ζωή είναι η οικογένεια. Το 'Creed II' θα σε γυρίσει στις βάσεις και σε όσα σε κάνουν πρωταθλητή και θα σου υπενθυμίσει ότι όπου και να πας, δεν μπορείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου."

Πρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan ως Adonis Johnson, γιος του Apollo Creed, Florian Munteanu ως Vitor Drago, γιος του Ivan Drago (Dolph Lundgren), Sylvester Stallone ως Rocky Balboa, Tessa Thompson ως Bianca, Phylicia Rashad ως Mary Anne, Wood Harris ως Tony ‘Little Duke’ Burton, Andre Ward ως Danny ‘Stuntman’ Wheeler και Russell Hornsby ως Buddy Marcelle.

Ο Steven Caple Jr. σκηνοθετεί το σενάριο των Sylvester Stallone και Cheo Hodari Coker ("Luke Cage"). Το "Creed II" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου.

Θυμηθείτε το review μας για την πρώτη ταινία, "Creed" και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, γιατί σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το επίσημο trailer της ταινίας.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN GreeceΔείτε το πρώτο trailer για το Creed 2Ξεκινά η παραγωγή του "Creed 2"To "Creed 2" απέκτησε νέα προσθήκη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα