Η 'κυβική' ταινία "Minecraft" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Ετοιμαστείτε για... κάποια στιγμή!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιντεοπαιχνιδιού "Minecraft". Σύμφωνα με το επίσημο site, η ταινία θα κάνει την εμφάνισή της στις 4 Μαρτίου 2022.

Η ταινία θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός έφηβου κοριτσιού και μιας ομάδας, οι οποίοι θέλουν να ανατρέψουν τα σχέδια του Ender Dragon. Η ταινία είναι μια παραγωγή των Warner Bros.,

Mojang AB και Vertigo Entertainment.

Ο Peter Sollett θα αναλάβει τα ηνία της κινηματογραφικής μεταφοράς. Στα προηγούμενα του project περιλαμβάνονται τα "Raising Victor Vargas", "Freeheld" και "Five Feet High and Rising". Ο Solett θα σηκώσει και τη συγγραφική του πένα για την ταινία, αφού θα υπογράψει το σενάριο της.

Η παραγωγή της ταινίας καθυστέρησε απρόσμενα, όταν ο Rob McElhenney, ο προηγούμενος σκηνοθέτης της ταινίας, αποχώρησε από το project. Τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά απέκτησε η Warner Bros. το 2014, και με τα τότε δεδομένα η ταινία προβλεπόταν να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2019 (ΗΠΑ).

Οι Aaron και Adam Nee (Band of Robbers) θα είναι οι νέοι σεναριογράφοι, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Οι Roy Lee (The Lego Movie) και Jill Messick θα είναι οι παραγωγοί, ενώ ο Steve Carell βρισκόταν σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω του φορτωμένου προγράμματός του.

Η Warner Bros. και η Mojang, η εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, είχαν δηλώσει ότι στοχεύουν στο κοινό του "Jurassic World" για την ταινία "Minecraft".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΒρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας "Minecraft"Καθυστερεί η ταινία "Minecraft" λόγω αποχώρησης του σκηνοθέτηΓιατί ο Steve Carell είναι ενθουσιασμένος για μια ταινία Minecraft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα