Star Wars: Η ιστορία για τους γονείς της Rey δεν έχει τελειώσει

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

Για όσους ακόμα ψαχνόντουσαν με την καταγωγή της Rey, ο σκηνοθέτης J.J.Abrams επιβεβαίωσε ότι υπόθεση δεν έχει κλείσει και το θέμα θα ξαναεξερευνηθεί στο"The Rise of Skywalker".

Σε συνέντευξη του στο ABC News (μέσω SlashFilm), ο Abrams ρωτήθηκε αν θα μάθουμε ποιοι είναι οι γονείς της Rey στο "The Rise of Skywalker"

και απάντησε, "Θα πω ότι γνωρίζαμε, όταν ξεκινήσαμε αυτήν την ταινία, ότι θα έπρεπε να έχει ένα ικανοποιητικό τέλος. Και είχαμε επίγνωση ότι υπήρχε αυτό το ερώτημα εκεί έξω. Δεν θέλω να πω ότι τα γεγονότα του Episode 8 [δεν συνέβησαν]. Το τιμούμε αυτό. Αλλά θα πω ότι υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία απ' όσα έχετε δει".

Στο "Star Wars: The Last Jedi", είδαμε την Rey να παραδέχεται στον Kylo Ren ότι οι γονείς δεν ήταν τίποτα σημαντικό. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έφερε ρήξη μεταξύ των fans που εξαιτίας της μυστικότητας γύρω από το πρόσωπο της Rey στο "The Force Awakens" θεωρούσαν ότι θα συνδέεται με τους Kenobi, Skywalker ή κάποια άλλη σημαντική οικογένεια.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, το διάλειμμα που θα υποστεί ο κινηματογραφικός κόσμος του "Star Wars", ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren, μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer και το ότι ετοιμάζει νέο saga με τους showrunners του "Game of Thrones".

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ επιστροφή του Palpatine ήταν σχεδιασμένη από το "The Force Awakens"Ο Kylo Ren πήγε στο Star Wars Celebration 2019Star Wars: The Rise of Skywalker - Tι σημαίνει το όνομα στον τίτλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα