Για όλα φταίνε ο Δώνης και ο Νταμπίζας!

Τελικά βρέθηκαν τα "μαύρα πρόβατα” για την ντροπιαστική ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ. Για όλα φταίνε ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης! Αυτοί είναι τα εύκολα "θύματα", αυτοί δέχονται τα "πυρά" της κριτικής! Προφανώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Κουρμπέλη, τον Ινσούα και τον Γιόχανσον για να νικήσει εντός έδρας μια
ομάδα, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και έπρεπε να παραταχθεί "πάνοπλος" και με τη βασική ενδεκάδα για να αποφύγει τον ...εφιάλτη.

Ο Δώνης φταίει που επέλεξε τον Διούδη και όχι τον Κότσαρη, ο οποίος προοριζόταν να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς για να πάρει λεπτά συμμετοχής και φυσικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο μεγάλος υπεύθυνος για το σοκαριστικό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, γιατί έβαλε στην ενδεκάδα το πιο ακριβό του συμβόλαιο (Μουνιέ) και τους έμπειρους Μακέντα, Άλτμαν, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Χρ. Δώνη και επειδή δεν ήξερε - και όφειλε να το μαντέψει - ότι ο Άλτμαν έπαιξε με τενοντίτιδα και έγινε αλλαγή μόλις μετά από 28 λεπτά.

Φυσικά η μεγαλύτερη ευθύνη του Δώνη είναι για την κάκιστη απόδοση των παικτών του και το παιχνίδι ...παιδικής χαράς στο δεύτερο ημίχρονο από τους Πράσινους. Για τα λάθη που έκαναν στο ματς, για τη νοοτροπία τους και τη χαλαρότητα τους. Και ας τους «έκραξε» στο ημίχρονο για το …κάτι σαν ποδόσφαιρο που έπαιζαν στο πρώτο μέρος.

Ασφαλώς μεγάλη είναι η ευθύνη και του Νταμπίζα! Γιατί δεν έπρεπε ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να υπερασπιστεί τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, οι οποίοι δέχθηκαν τόση "λάσπη" μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Όφειλε να αφήσει τους ψιθύρους να γίνουν …κραυγές και το όνομα του Παναθηναϊκού να γίνεται βορά στα "θηρία" του πληκτρολογίου.

Φταίνε και οι δύο για όλα! Γιατί στα μέσα Απρίλη ακόμα βρέχει, γιατί η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και ακόμα ανοίγουμε το καλοριφέρ, γιατί η τιμή της βενζίνης δεν έχει πέσει και γιατί το πρωί δεν είχε στο φούρνο την αγαπημένη μας ζαμπονοτυρόπιτα.

Κυρίως φταίνε γιατί δεν φοβήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι να μπουν στη ...φωτιά, όταν ο Παναθηναϊκός έμοιαζε ...καταδικασμένος! Ευθύνονται γιατί πήραν μια ομάδα με πιτσιρίκια και μικρό δείκτη ποδοσφαιρικής ποιότητας και έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά για μήνες! Ευθύνονται γιατί διέψευσαν όλους όσοι μιλούσαν για ...υποβιβασμό, διέγραψαν άμεσα το βαρύ – 6, άντεξαν κόντρα σε όλα τα προβλήματα και έχουν συγκεντρώσει στο γήπεδο περισσότερους βαθμούς από τον πέμπτο Άρη.

Είπαμε, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι γιατί συμμάζεψαν τα ...ασυμμάζευτα και προσπαθούν να επαναφέρουν την κανονικότητα στον Παναθηναϊκό με μια χούφτα έμπειρους ποδοσφαιριστές και μια ντουζίνα νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μια ήττα τα διαγράφει όλα! Μα όλα! Σε αυτή τη χώρα ζούμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα