Η επιστροφή του Palpatine ήταν σχεδιασμένη από το "The Force Awakens"

Τι είδους επιστροφή όμως θα έχουμε;

H έκπληξη της επιστροφής του Emperor Palpatine στο πρώτο trailer του "Star Wars: The Rise of Skywalker" ήταν το highlight του Star Wars Celebration και σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilm, ήταν σχεδιασμένη από όταν ξεκίνησαν να δουλεύουν στο "The Force Awakens".

Σε συνέντευξη της στο MTV News, η Kennedy

είπε ότι η συμμετοχή του Palpatine στη νέα τριλογία είχε συζητηθεί από πολύ νωρίς, "Πάει πίσω όταν μιλούσαμε για το Force Awakens, και ξέρεις, όλο το προσχέδιο του που καταλήξαμε τώρα δουλευόταν από τότε".

Το IGN επίσης μίλησε με τον σκηνοθέτη, J.J.Abrams, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2019 για το πώς ο εμβληματικός αυτός χαρακτήρας θα είναι κομμάτι της ταινίας και προσπάθησε να απαντήσει γιατί, αναφέροντας πόσο σημαντικό είναι να ενωθούν όλες οι τριλογίες μαζί.

Στην ίδια συνέντευξη με το MTV News, η Kennedy αποκάλυψε ότι η Lucasfilm κοιτά πώς μπορεί να δημιουργηθεί κάτι σχετικό με το "Knights of the Old Republic". Σύμφωνα με την Kennedy, οι συζητήσεις οδηγούν σε σχέδια για την εξέλιξη του franchise για μια δεκαετία. Ο J.J. Abrams από την άλλη μας ενημέρωσε ότι η ιστορία της καταγωγής της Rey θα εξερευνηθεί ξανά στο νέο Επεισόδιο.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren και μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer του "Star Wars: Rise of Skywalker" - την επόμενη ταινία "Star Wars" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceStar Wars: Η ιστορία για τους γονείς της Rey δεν έχει τελειώσειΟ Kylo Ren πήγε στο Star Wars Celebration 2019Star Wars: The Rise of Skywalker - Tι σημαίνει το όνομα στον τίτλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα