Υπό ανάπτυξη κάτι για Knights of the Old Republic στην Lucasfilm

"Ναι, αναπτύσσουμε κάτι ώστε να το εξετάσουμε."

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, είπε ότι κάτι σχετικό με το "Knights of the Old Republic" βρίσκεται υπό ανάπτυξη ή σε συζητήσεις για να ξεκινήσει την ανάπτυξη του.

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration, ο Josh Horowitz του MTV News ρώτησε την Kennedy αν υπάρχει κάτι σχετικό στα σκαριά.

"Ξέρεις,

μιλάμε για αυτό όλη την ώρα", απάντησε η Kennedy. "Ναι, αναπτύσσουμε κάτι ώστε να το εξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα πως μπορεί να πάνε τα πράγματα, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να υπάρξει ένας ρυθμός στο Star Wars που το κάνει να το νιώθεις υπερβολικό".

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι έχει ξεκινήσει ενεργά να δημιουργείται, αλλά ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα κάτι για το "KOTOR". Φήμες θέλουν τις ταινίες των δημιουργών του "Game of Thrones" να ασχολούνται με αυτό.

Σύμφωνα με την Kennedy, οι συζητήσεις οδηγούν σε σχέδια για την εξέλιξη του franchise για μια δεκαετία.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren και μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer του "Star Wars: Rise of Skywalker" - την επόμενη ταινία "Star Wars" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέες πληροφορίες από βιβλία και κόμικς στο Star Wars Celebration 2019Νέα δημιουργική ομάδα για την σειρά Star Wars της MarvelΠρώτο trailer για το Star Wars: Episode 9!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα