Περίοδοι κυκλοφορίας για "The Crown" και "The Witcher"

Σχεδόν έφτασαν κι αυτά.

To Netflix αποκάλυψε στο περίπου πότε θα κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν του "The Crown" και η νέα σειράς φαντασίας "The Witcher" με τον Henry Cavil ως Geralt.

Σε επιστολή προς τους μετόχους του (μέσω Deadline) το Netflix είπε πως η τρίτη σεζόν του "The Crown" θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα

μετά την 1η Ιουλίου. Οι προηγούμενες σεζόν του είχαν βγει Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα, οπότε δεν θα ήταν παράλογο να δούμε τον τρίτο κύκλο κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες.

Όσο για το "The Witcher" θα κάνει το ντεμπούτο του στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, άρα μιλάμε πάλι από Οκτώβριο και μετά.

Προσφάτως μάθαμε ότι η Emma Corrin θα πρωταγωνιστήσει στο "The Crown" ως η Πριγκίπισσα Diana, ανάμεσα στους: Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β', Tobias Menzies ως Prince Philip, Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Ben Daniels ως Antony Armstrong-Jones, Marion Bailey ως Queen Mother, Josh O’Connor ως Prince Charles, Emerald Fennell ως Camilla Parker Bowles και Gillian Anderson ως Margaret Thatcher. Η 3η σεζόν του "The Crown" θα εξερευνά τη ζωή της βασιλικής οικογένειας στις δεκαετίες του '60 και του '70.

Στο "The Witcher" πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN. Η ηθοποιός από τα "Harry Potter", Anna Shafer, θα υποδυθεί την Triss Merigold.

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα". Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ Τελειότητα | Επίσημο τρέιλερ [HD] | Netflix[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΜε ζόμπι θα τα βάλει ο Dave Bautista για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Zack Snyder

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα