Aνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Ενώνοντας τέσσερις φίλους.

Η Marvel ανακοίνωσε ότι το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2019, αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Ακούσαμε για ένα παράθυρο απελευθέρωσης καλοκαιριού του 2019 για το Black Order στο Nintendo

Direct του Φεβρουαρίου, αλλά η ημερομηνία πλέον έχει επιβεβαιωθεί.

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, το Marvel Ultimate Alliance επιστρέφει με τη νεώτερη έκδοσή του, The Black Order, η οποία αποκαλύφθηκε στα The Game Awards τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι φανς θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ομάδα των ονείρων τους για να πολεμήσουν στο Marvel Universe με καινούργιους ήρωες και εικονικούς χαρακτήρες.

Με τέσσερις παίκτες, θα μπορείτε να παίξετε online ή σε τοπικό επίπεδο για να κάνετε μια προσπάθεια να πάρετε τα Infinity Stones από τον Thanos και τo Black Order, που στο Avengers: Infinity War είχαμε γνωρίσει ως Children of Thanos.

Οι χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί κυμαίνονται από απόλυτους στύλους των σειρών όπως ο Hulk, ο Iron Man, ο Wolverine και ο Spider-Man, μέχρι νεώτερους χαρακτήρες της Marvel όπως ο Black Panther, ο Deadpool, η Spider-Gwen, ο Miles Morales και η Captain Marvel.

Εκτός από τις συνηθισμένες ομαδικές επιθέσεις και τις τοποθεσίες του Marvel Universe, η Marvel ανέφερε επίσης το νεώτερο χαρακτηριστικό της σειράς, το Heroic Camera. Είναι ουσιαστικά μια οπτική πάνω από τον ώμο, που σας φέρνει πιο κοντά στη δράση. Μπορείτε επίσης να παίξετε με ένα μόνο Joy-Con, ώστε να μπορείτε να σώσετε τον κόσμο με έναν φίλο, χωρίς να έχετε ένα σακίδιο γεμάτο από χειριστήρια.

Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2019, στα καταστήματα αλλά και στο eShop της Nintendo.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Reveal Trailer Frane: Dragons' Odyssey - Xbox One Official Trailer Art of Horology - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα