Μυθιστόρημα των Owen και Stephen King φτάνει στη μικρή οθόνη

Και άλλος King!

Και άλλο μυθιστόρημα του Stephen King θα κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση, καθώς το AMC παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο του "Sleeping Beauties", του μυθιστορήματος που έγραψε πρωτίστως ο γιος του, Owen King, με τη βοήθεια του πατέρα του.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και ο ίδιος ο Owen

King θα γράψει το σενάριο. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια πόλη στο κοντινό μέλλον και πιο συγκεκριμένα, στα γεγονότα που συμβαίνουν σε μία φυλακή γυναικών. Όταν οι γυναίκες πέφτουν για ύπνο, μπαίνουν σε ένα κουκούλι που τις μεταφέρει σε έναν άλλον τόπο. Άμα κάποιος προσπαθήσει να τις ξυπνήσει γίνονται υπερβολικά βίαιες. Έτσι, οι άνδρες μένουν μόνοι μέχρι να ξυπνήσουν. Μία γυναίκα, όμως, η μυστηριώδη Evie, δεν επηρεάζεται από αυτήν την 'ασθένεια'. Πρόκειται για μια ανωμαλία της φύσης, ή ένας δαίμονας που πρέπει να καταστραφεί;

Σε δήλωσή του ο Stephen King είπε, "Είμαι χαρούμενος που θα δω το 'Sleeping Beauties' εν ζωή και υπό μια μορφή που θα επιτρέψει στην ιστορία να ειπωθεί σωστά, με όλο το μυστήριο και το δράμα που διαθέτει". Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Michael Sugar και Ashley Zalta.

Το όνομα του Stephen King ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολλών μεταφορών των ιστοριών του στις μεγάλες και τις μικρές οθόνες του κόσμου. Με αφορμή το "Pet Sematery", την πιο πρόσφατη μεταφορά, σας φέραμε ένα κατάλογο με τις 10+1 αξέχαστες ταινίες του συγγραφέα.

Στις πιο πρόσφατες μεταφορές του στην τηλεόραση είχαμε το "Castle Rock", παραγωγής δικής του και του J.J.Abrams που βρέθηκε στη λίστα μας με τις Καλύτερες Νέες Σειρές του 2018 κι αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ουκ ολίγες τηλεοπτικές μεταφορές εμπνευσμένες από τα έργα του όπως τα "Mr. Mercedes", "The Mist", "11.22.63", "Under the Dome" και "Haven".

Την τελευταία τριετία είδαμε επίσης αρκετές ταινίες του, που είτε ήταν reboot είτε γυρίζονταν για πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είχαμε το επιτυχημένο και κλασικό φιλμ τρόμου "It", για το οποίο μάλιστα θα βγάλει sequel αργότερα το 2019, το "Dark Tower" - το οποίο θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά και τα "Gerald's Game" και "1922" του Netflix.

Επίσης, ετοιμάζονται τα "Lisey’s Story" από τον παραγωγό J.J. Abrams, με πρωταγωνίστρια την Julianne Moore για το Apple TV+, η τηλεοπτική μεταφορά του "The Dark Tower" από το Amazon, το "The Talisman" από τον σκηνοθέτη Mike Barker (The Handmaid’s Tale) και το "The Stand" για χάρη του CBS.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΜε τον περίεργο τίτλο "NOS4A2" έρχεται μία υπερφυσική σειρά τρόμου στο AMCΣυνεχίζουν ακάθεκτα τα "Better Call Saul" και "Fear the Walking Dead"Δύο πρεμιέρες και μία ανανέωση στο AMC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα