Γκολ οκτώ εκατομμυρίων από τον Μαρσιάλ

Το γκολ με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε την Νιουκάσλ κατά την διάρκεια της ανατροπής από 0-2 σε 3-2, το πέτυχε ο Αντονί Μαρσιάλ. Με το που πέρασε η μπάλα την τελική γραμμή η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 8,2 εκατομμύρια Ευρώ!

Αμέσως αυτό το ποσό πέρασε στα ταμεία της Μονακό η οποία μπορεί να απέλυσε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά για πολλά χρόνια θα συνεχίσει να εισπράττει εκατομμύρια από τους παίκτες που ανέδειξε και πούλησε ο Πορτογάλος προπονητής.

Η Γιουνάιτεντ
είχε δώσει 40 εκατομμύρια για τον Γάλλο μέσο-επιθετικό το καλοκαίρι του 2015! Εκτός από αυτό το ποσό υπήρχαν και διάφορα μπόνους στο συμβόλαιο των δύο πλευρών! Αν ο Μαρσιάλ πετυχαίνε είκοσι-πέντε γκολ στην Premier League ως το 2019 η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να πληρώσει άλλα 8,2 εκατομμύρια Ευρώ. Όπερ και εγένετο!

Ο Μαρσιάλ σε 144 παιχνίδια με την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" για όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 38 γκολ και έχει μοιράσει 26 ασίστ. Δεν είναι βασικό μέλος της ομάδας όμως σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ επιθετικά και που ακόμη στοιχίζει αρκετά εκατομμύρια στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα