Η Nintendo αποκαλύπτει πως να πίασετε το νέο Pokemon, Meltan, στο Pokemon GO

Και Meltan και εξέλιξη. Πανικός!

Το νέο θρυλικό Pokemon Meltan, που έφερε πολλές ερωτήσεις στους παίκτες του Pokemon GO έχει πλέον ξεκάθαρο τρόπο για το πως θα πιάνεται αργότερα το χειμώνα.

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα Pokemon Let's Go μέσα απο μια σειρά βίντεο με τον Professor Oak από το Kanto και τον Professor

Willow του Pokemon GO, το Meltan μπορεί να πιαστεί χρησιμοποιώντας ένα Mystery Box που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω ανταλλαγών των Pokemon από το Pokemon Go και το προσεχές Pokemon Let’s Go στο Switch.

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, νέα Special Research quests θα έρθουν στο Pokémon GO τον χειμώνα, και θα επιτρέπουν στους παίκτες να πιάσουν το Meltan αφού πρώτα συμμετέχουν σε διάφορες έρευνες με τον Professor Willow.

Επίσης σε ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε, οι Nintendo και Game Freak, φαίνεται πως το Meltan θα έχει τουλάχιστον μία εξέλιξη που πραγματοποιείται όταν συγκεντρώνονται πολλά Meltan μαζί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μην ξεχάσετε πως τα Pokémon: Let's Go, Pikachu! και Let's Go, Eevee! έρχονται στο Nintendo Switch στις 6 Νοεμβρίου 2018 μαζί με το Mew για όσους έχουν Poke Ball Plus.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreecePokemon Go - Friends TrailerPokemon Go - Trading TrailerΑνακοινώθηκε το Pokemon GO Fest 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα