Ημερομηνία κυκλοφορίας για το KeyForge

Εσείς θα παίξετε;

H Fantasy Flight Games αποκάλυψε ημερομηνίες κυκλοφορίας για το επερχόμενο καρτοπαίχνιδο από τον δημιουργό του Magic the Gathering, Richard Garfield.

Η FFG ανακοίνωσε ότι επιλεγμένα καταστήματα θα έχουν pre-release events στις 10 Νοεμβρίου. Λίγες μέρες μετά, στις 15 Νοεμβρίου, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσημα για όλους και θα ξεκινήσει άμεσα τα εβδομαδιαία

και μηνιαία τουρνουά του.

Καταστήματα επιτραπέζιων παιχνιδιών στην Ελλάδα έχουν ήδη ανακοινώσει προ-παραγγελίες για το παιχνίδι, κι αναμένεται να διοργανώσουν τα ανάλογα τουρνουά.

Tο Keyforge είναι ένα 1v1 ανταγωνιστικό παιχνίδι καρτών, το οποίος όμως αντί να χρησιμοποιεί το format του "Trading Card Game" (TCG) που φτιάχνει decks με κάρτες τυχαίων booster packs, ή το format του "Living Card Game" (LCG) που αγοράζεις όλες τις κάρτες σου με την μία με expansions να κυκλοφορούν αργότερα, θα ακολουθεί ένα τελείως νέο στυλ, το "Unique Deck Game".

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα αγοράζει ένα έτοιμο 36αρι deck που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός καρτών του παιχνιδιού. Δεν θα υπάρχει κανένα άλλο τέτοιο deck πουθενά στον κόσμο και δεν μπορεί να τροποποιηθεί με κανέναν τρόπο, έχοντας μάλιστα το δικό του μοναδικό card back για να ξεχωρίζουν οι κάρτες του.

Το KeyForge θα έχει ένα starter set $40 (λογικά 40 ευρώ σε εμάς) και θα περιλαμβάνει δύο decks, που πάντα θα είναι τα ίδια, δύο random decks και tokens που θα χρειαστείτε για πόντους, κτλ.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο Scythe βγαίνει από Early Acess17+ πανέμορφες φιγούρες από το Cthulhu: Death May DieΜια πρώτη ματιά στην τεράστια φιγούρα από το Cthulhu: Death May Die R’lyeh Rising

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα