Δελεαστικό φαίνεται το λυχνάρι στην πρώτη εικόνα της ταινίας "Aladdin"

Γεια σου, Τζίνι.

Η πρώτη teaser εικόνα της επικείμενης live-action κινηματογραφικής μεταφοράς της Disney, "Aladdin", αποκαλύφθηκε.

Ο Will Smith, ο οποίος θα ενσαρκώνει το Genie στην ταινία, δημοσίευσε την εικόνα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Μάλιστα, τα Walt Disney Studios

με δημοσίευσή τους, πρότειναν στους fans να μείνουν συντονισμένοι, για να μπορέσουν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη ταινία.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω, στην οποία ο Smith έγραψε την εξής λεζάντα: "Αφήστε με να βγω!! Ανυπομονώ να με δείτε μπλε! :-) #aladdin"

Το cast της live-action μεταφοράς αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο, και αποτελείται από τους Mena Massoud ως Aladdin, Naomi Scott (Power Rangers) ως Jasmine, Will Smith ως Genie και Marwan Kenzari ως Jafar. Νέοι χαρακτήρες θα είναι ο Billy Magnussen ως Prince Anders και ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του Jafar, Hakim.

Ο Guy Ritchie έχει τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας και ο John August επιμελείται της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με τον Dan Lin. Η Vanessa Taylor, με δουλειές που περιλαμβάνουν την επιτυχημένη σειρά του HBO, "Game of Thrones" αλλά και "Alias", "Everwood", "Tell Me You Love Me", αναλαμβάνει να δώσει νέα κατεύθυνση στο σενάριο των Guy Ritchie και John August, βασισμένο στο παραμύθι του "Χίλιες και μία νύχτες" που ενέπνευσε στο παρελθόν και την ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ο παραγωγός Dan Lin είχε δηλώσει ότι οι εθνικότητες των χαρακτήρων θα παραμείνουν ως έχουν για να υπάρχει ποικιλομορφία στο cast και να γίνει "μια ταινία αυθεντική στον κόσμο".

Έμπνευση για το remake δεν είναι μόνο η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney (1992), αλλά και το κλασικό βιβλίο "One Thousand and One nights".

Νέα τραγούδια θα ακουστούν στην ταινία, μεταξύ άλλων ένα ντουέτο των Jasmine και Aladdin, το οποίο θα συνθέσουν οι Benj Pasek και Justin Paul (La La Land), οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί με τον αρχικό συνθέτη της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Alan Menken.

Η live-action ταινία "Aladdin" έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας τις 24 Μαΐου 2019 (ΗΠΑ). Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΑλλαγές στο tracklist θα φέρει το remake του ΑλαντίνΔύο νέα τραγούδια θα ακούσουμε στην live-action ταινία "Aladdin"O Will Smith μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία από το πλατό του Aladdin

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα