Στήνουν ρινγκ πάλης στο "Legends of Tomorrow"

Θα πέσουν τρελά "Bang! Pow!!"

Από το 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του "Legends of Tomorrow" έφτασαν ένας τίτλος και τρεις εικόνες που προμηνύουν... μεγάλους καυγάδες. "Lucha de Apuestas" που μεταφράζεται σε "Betting Fight" θα είναι ο λεγόμενος τίτλος, όπως μεταφέρει το comicbook, και εικόνες με ρινγκ και μάσκες ξεκαθαρίζουν το τι πρόκειται να παρουσιάσει η σειρά.

Κατά τη διάρκεια του SDCC 2018, η σειρά παρουσίασε τη νέα, μαγική της ατμόσφαιρα όπου "μαγικοί φυγάδες" ξεφεύγουν από μία πύλη που άνοιξαν οι ήρωες της σειράς.

Το "Legends of Tomorrow" κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου και ήδη βλέπουμε ένα άλλο περιεχόμενο, ίσως λίγο πιο χιουμοριστικό, για το 9ο επεισόδιο που λογικά θα αποτελεί και το τέλος της μισής σεζόν.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο η Keto Shimizu, showrunner της σειράς, επέτρεψε στο εξώφυλλο του σεναρίου να ξεφύγει και να διαρρεύσει στο Twitter.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμό στο Twitter της Keto Shimizu.

Πέρα από τον τίτλο του επεισοδίου, το σχέδιο μίας μάσκας παραπέμπει στην πάλη που πρόκειται να εξελιχθεί. Σε συμπλήρωμα ήρθαν δύο ακόμα εικόνες που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του ρινγκ, αυτή τη φορά στο Instagram και μέσω των Dean Chloe, συντονιστή των επικίνδυνων σκηνών, και Andrea Ross, η οποία αντικαθιστά συχνά τις Tala Ashe και Jes Macallan για τις πιο δύσκολες σκηνές της σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This got delivered today in our rehearsal space today! Let the jealousy begin. #legendsoftomorrow #legendsoftomorrowseason4 #behindthescene #wrestling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dean Choe (@seoulawesome) στις 1 Οκτ, 2018 στις 4:34 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sporting my best office attire . . #onesie #glow #stunts #luchalibre #spandexpowersuit #wrestling #dayattheoffice @bewildher #dclegendsoftomorrow #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea (@andrea.m.ross) στις 4 Οκτ, 2018 στις 7:58 πμ PDT

Μπορεί για το συγκεκριμένο επεισόδιο να μην γνωρίζουμε περισσότερα, για την 4η σεζόν της σειράς ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες για τους φαν. Η Nora Darhk του "Legends of Tomorrow" θα έχει εντονότερη παρουσία, πλέον, ενώ ολόκληρη η σεζόν θα επικεντρωθεί σε πιο σκοτεινές καταστάσεις.

Ένας χαρακτήρας θα απουσιάζει, λόγω των εξελίξεων που προηγήθηκαν στην 3η σεζόν, αλλά ο showrunner Phil Klemmer δήλωσε σχετικά, "Επειδή είναι μία σειρά με ταξίδια στον χρόνο, και επειδή ποτέ δεν είδαμε το πτώμα του, τα πάντα είναι πιθανά".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΘα λείπει κάποιος από την επόμενη σεζόν του "Legends of Tomorrow"Zουμ στην σκοτεινή πλευρά του τέταρτου κύκλου "Legend's of Tomorrow"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα