Football Manager 2019: Περισσότερα νέα features στο προσκήνιο

Μετά τη Bundesliga, τι;

Με το Football Manager 2019 να είναι 3 εβδομάδες μακριά από τους μανατζερικούς fans, η Sports Interactive συνεχίζει να αποκαλύπτει τα νέα features, χρησιμοποιώντας το Twitter του παιχνιδιού.

Αφού πριν από λίγες ημέρες

μάθαμε για την απόκτηση της επίσημης άδειας της Bundesliga και της προσθήκης του VAR, τα νέα features αρχίζουν να "διεισδύουν" στις λεπτομέρειες, που μας ενοχλούσαν στο παρελθόν, αλλά και σε καινοτομίες που υπάρχουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και πρέπει επιτέλους να κάνουν "την είσοδο τους" και στο Football Manager.

Έχετε ξεκινήσει τη θητεία σας σε κάποια ομάδα των χαμηλών πρωταθλημάτων της Αγγλίας και το φιλότιμο "τρεχαντίρι" που βρήκατε από τη Βραζιλία δεν μπορεί να πάρει άδεια εργασίας (ευχαριστούμε Brexit); Από τον Νοέμβριο και έπειτα, θα μπορείτε να ακυρώνετε τέτοιου είδους μεταγραφές, χωρίς να χρειαστεί να μετατρέπετε τους παίκτες σε γυρολόγους και στο τέλος να ψάχνετε για επιπλέον παίκτη, έχοντας ήδη "πειράξει" το αρχικό budget.


Στη συνέχεια, θα δούμε μια αξιοποίηση του περσινού Dynamics system, το οποίο τότε έμοιαζε περισσότερο με επένδυση για το μέλλον, και φέτος θα μας προσφέρει πληροφορίες γύρω από τις ηγετικές ικανότητες των παικτών μας.

Όσον αφορά την εισαγωγή πραγματικών "στρατηγικών" του ποδοσφαίρου, πλέον θα υπάρχει η επιλογή σε περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες να πραγματοποιήσουν training camps στα μέσα της χρονιάς. Εκτός αυτού, φέτος το Football Manager 2019 θα προσπαθήσει να φέρει στις οθόνες μας τη σημασία των ακαδημιών, όπως είναι πλέον στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Σας αφήνουμε με λίγα λόγια για το scouting, όπου τα player match-ups μεταφέρονται στα scouting reports πριν από κάθε αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, από όπου θα έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το επόμενο ματς.

Το Football Manager 2019 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για τα PC (προφανώς).

Ευχαριστούμε το PCGamer για την πηγή.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceThe Room - Nintendo Switch Announcement TrailerGamescom 2018: Fear The Wolves: Συνέντευξη με τον Ruslan DidenkoGamescom 2018: Robothorium: Συνέντευξη με τον Ulysee Trezeres

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα