Επιστρέφει ο Grindelwald για το "Fantastic Beasts 3"

Επιβεβαιώθηκε!

Και ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η δεύτερη ταινία της σειράς "Fantastic Beasts and Where to Find Them: Τhe Crimes of Grindelwald", ο Johnny Depp ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί και στην τρίτη ταινία.

Σύμφωνα με το Comicbook.com, ο ηθοποιός μίλησε για την τρίτη ταινία που θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο 2019, λέγοντας:

"Οι πιθανότητες σε αυτόν το κόσμο είναι ατελείωτες και μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα", είπε ο Depp said.

"Ήταν τέλεια και ανυπομονώ για την νέα ταινία, την οποία θα ξεκινήσουμε να γυρίζουμε νομίζω στα μέσα του επόμενου χρόνου".Παρά τα αμφιλεγόμενα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική ζωή του Depp, η σεναριογράφος και παραγωγός, J.K. Rowling, τον εμπιστεύτηκε και τον υποστήριξε για τον ρόλο.

"Ήταν καταπληκτικό. Εμφανίστηκε από το πουθενά. Κάποιος είπε ότι η J.K. Rowling θα ήθελε να μου μιλήσει. Μίλησε σε μερικούς παραγωγούς και τον σκηνοθέτη και με την J.K. και συζητήσαμε πολύ για τον χαρακτήρα του Grindelwald. Η J.K. είπε κάτι που δεν περίμενα να ακούσω, γιατί οι λεπτομέρειες στους χαρακτήρες της και οι λεπτομέρειες του μαγικού κόσμου είναι καταπληκτικές.

"Και μόνο που είπε, 'Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις με τον'. Και μόνο που μου τον έδωσε και με εμπιστεύτηκε, με συγκίνησε πολύ. Οπότε ξεκίνησα να μελετώ τον χαρακτήρα και είχα τις ιδέες μου. Τις συζητήσαμε και όλα δούλεψαν. Ο Grindelwald είναι πολύ ενδιαφέρων. Οι προθέσεις του είναι για έναν καλύτερο κόσμο, και έχουν υπάρξει και άλλοι στην πολιτική που αισθάνονται έτσι. Πιστεύει πολύ σε αυτό που κάνει. Δεν είναι ούτε χαρούμενος, ούτε αστείος".

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου και πρόσφατα έφερε ένα τελικό trailer, το οποίο αποκάλυψε πληροφορίες για μία γνωστή χαρακτήρα, που εμφανιζόταν ανέκαθεν στο πλευρό του Ξέρετε-Ποιου.

Πρωταγωνιστούν ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander και o Jude Law ως Albus Dumbledore, αλλά και ο Johnny Depp ως Gellert Grindelwald, που μετά την απόδρασή του ξεκινά να μαζεύει οπαδούς καθώς αποζητά να δώσει την κυριαρχία του κόσμου στους καθαρόαιμους μάγους.

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, και Ezra Miller, όπως επίσης και οι William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Poppy Corby-Tuech, αλλά και ο Brontes Jodorowsky ως Nicolas Flamel.

Σε υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του μαγικού κόσμου που σύστησε στο κοινό η J.K. Rowling, η δημιουργός του εξέφρασε τα συναισθήματα της για την επιστροφή στο Hogwarts, το μαγικό σχολείο της Βρετανίας. Ο Jude Law, από την άλλη, παρέμεινε πιο συγκεντρωμένος στην επικείμενη μεγάλη συνάντηση του με τον Grindewald, και έκανε μερικές σχετικές αποκαλύψεις.

Και ενώ η 3η ταινία "Fantastic Beasts" δεν θα βγει μέχρι το 2020, το σενάριό της είναι σχεδόν έτοιμο. Ξέρουμε ότι κάθε ταινία της σειράς θα διαδραματίζεται σε διαφορετική πόλη, έτσι και σε αυτήν θα πάμε στην Γαλλία όπου τα πράγματα είναι πιο διαφορετικά από την Νέα Υόρκη. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο για το παρελθόν του Credence Barebone αλλά και τις άλλες αποκαλύψεις του trailer.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10Μπορεί να δούμε την Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινίαThe Boys: Teaser Trailer - NYCC 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα