Επέστησε την προσοχή ο Εισαγγελέας

Απόλυτη προσοχή και χαμηλούς τόνους ζήτησε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, από την ΠΑΕ Άρης και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εν όψει της μεταξύ των δύο "αιωνίων" της Θεσσαλονίκης αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (21/10) στο "Κλ. Βικελίδης"
για το πρωτάθλημα, στη συνάντηση που είχε σήμερα (17/10) το πρωί με τους εκπροσώπους των "κίτρινων" και των "ασπρόμαυρων".
Ο κ. Ζαρκαντζιάς ήταν σαφής και ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις επιταγές της ελληνικής πολιτείας γι' αυτόν τον αγώνα, ο οποίος είναι από αυτούς που χαρακτηρίζονται "υψηλής επικινδυνότητας". Το μήνυμά του ήταν ότι δεν πρέπει να διαταραχθεί η τάξη, να αναστατωθεί η πόλη και -κυρίως- να κινδυνεύσει για οποιονδήποτε λόγο έστω κι ένας εμπλεκόμενος ή/και ένας οποιοσδήποτε πολίτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως λένε οι πληροφορίες, η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης θα είναι σε επιφυλακή μέρες πριν, αλλά και μέρες μετά την αναμέτρηση, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά στο πλαίσιο του ντέρμπι. Όσα για τα μέτρα τάξης την ημέρα του αγώνα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το "Κλ. Βικελίδης".

Την ΠΑΕ Άρης στη σημερινή συνάντηση εκπροσώπησαν οι Θεόδωρος Καρυπίδης (συγγενής του προέδρου της ΠΑΕ Άρης και μέλος του Δ.Σ. της "κίτρινης" ΠΑΕ), Αντώνης Τσαλουχίδης, διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, και Γιώτης Κεφαλίδης, υπεύθυνος ασφαλείας των "κίτρινων". Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παρών στο "Κλ. Βικελίδης", στον χώρο που θα διαθέσει η ΠΑΕ Άρης για να φιλοξενηθούν οι "ασπρόμαυροι" που θα συνοδεύσουν την αποστολή, αναμένεται να δώσει και ο Γιώργος Σαββίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα