Πυρά από Κυριάκο και Φώφη: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση

Πυρά από Κυριάκο και Φώφη: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση12.10.2018

Θέμα πτώσης της κυβέρνησης θέτουν Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά με προσωπικές παρεμβάσεις τους στον απόηχο των δηλώσεων Καμμένου από τις ΗΠΑ, ενώ μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη επιτίθενται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για κυβέρνηση που θυμίζει «παρακμιακό θίασο», τονίζοντας ότι σε μια εποχή

που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας σε όλους τους τομείς, «η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Αμυνας είναι απλά θλιβερή».

Ο κ. Μητσοτάκης ζητά «η χώρα να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατό από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση», τονίζοντας ότι «η χώρα διασύρεται διεθνώς», καθώς οι κ. Τσίπρας και Καμμένος «ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου».

Τη δήλωση Μητσοτάκη ακολούθησε χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Μοσχάτου και Μαξίμου, με το γραφείο του πρωθυπουργού να αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά την ακροδεξιά πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και τη Ν.Δ. να ρωτά αν στις ανακοινώσεις του Μαξίμου εκπροσωπούνται και οι ΑΝ.ΕΛ.

Συνεταιρισμός

«Ο συνεταιρισμός Τσίπρα - Καμμένου βλάπτει τη χώρα, την αξιοπιστία της και τα εθνικά της συμφέροντα. Είναι κατάντια, να φύγουν τώρα» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Γελοίες» χαρακτήρισε τις προτάσεις Καμμένου ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «η ευθύνη για το ρεζίλεμα της χώρας ήταν και είναι του κ. Τσίπρα».

Ανεξάρτητα από το plan b του Π. Καμμένου, η μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη αμερικανονατοϊκή βάση είναι το plan A σύσσωμης της συγκυβέρνησης, της Ν.Δ. και των υπόλοιπων κομμάτων, σχολίασε το ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα