Ευχές Παπαγγελόπουλου με μηνύματα στους δικαστές

Ευχές Παπαγγελόπουλου με μηνύματα στους δικαστές12.10.2018Πρόσωπα

Εναν χαιρετισμό από καρδιάς απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού στον Αρειο Πάγο...

...τον οποίο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική δικαστική χρονιά, με «υγεία σωματική, αλλά και ψυχική και πνευματική»,

και κάλεσε τους δικαστικούς λειτουργούς να αγαπούν το λειτούργημα που ασκούν αλλά και τους ανθρώπους που κρίνουν.



«Εύχομαι μια καλή και δημιουργική δικαστική χρονιά. Εύχομαι σε όλους και όχι στα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς της χώρας και στους υπαλλήλους της γραμματείας υγεία, σωματική αλλά και ψυχική και πνευματική, που κατά τη γνώμη μου είναι εξίσου σημαντικές και απαραίτητες για τη ζωή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός και συνέχισε λέγοντας με νόημα:

«Η σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία μάς εξασφαλίζει την ισορροπία και την αρμονία και εν τέλει την ευτυχία στη ζωή μας. Αυτό ισχύει για όλους αλλά πολύ περισσότερο για τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι καλούνται να κρίνουν τεράστια συμφέροντα, οικονομικά, πολιτικά και λοιπά. Τέλος, απαραίτητο στοιχείο για την απονομή της Δικαιοσύνης είναι η αγάπη. Αγάπη όχι μόνο για το λειτούργημα που ασκείτε, αλλά και για τους ανθρώπους που κρίνετε».



Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος, τον οποίο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέππας, μετά την ακολουθία του αγιασμού ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, κουράγιο και υπομονή.



Σύντομο χαιρετισμό, εκτός από τον κ. Παπαγγελόπουλο, απηύθυναν ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέππας και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. Στον καθιερωμένο αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου παρέστησαν, επίσης, εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα