ΓΑΠ: Αμετανόητα υπερήφανος για την κατρακύλα

ΓΑΠ: Αμετανόητα υπερήφανος για την κατρακύλα21.08.2018Πρόσωπα

Ο Παπανδρέου «ποιεί την νήσσαν» για τον οικονομικό σκοταδισμό που έφερε στην Ελλάδα

Χρειάζεται πολύ θράσος για κάποιον που έχει καταστρέψει τη χώρα να επιμένει να «ποιεί την νήσσαν» και να συνεχίζει απρόσκοπτα τις καλοκαιρινές διακοπές του, ενώ ο λαός υποφέρει.

Ο

λόγος ασφαλώς για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον μοιραίο άνθρωπο που πριν από οκτώ χρόνια από το Καστελόριζο έβαζε τη χώρα στην πολυετή ταλαιπωρία, ενώ οι συνέπειές της θα διαρκέσουν πολλές δεκαετίες ακόμα.

Αμετανόητος για τα πεπραγμένα του και... υπερήφανος για το «έργο» του, επιμένει να προκαλεί, δηλώνοντας στο πρακτορείο Xinhua ότι «η σημερινή έξοδος της Ελλάδας από τα προγράμματα διάσωσης, που εισήχθησαν πριν από οκτώ χρόνια για να αποφευχθεί μια οικονομική κατάρρευση και να αποκατασταθεί η ανάπτυξη της υπερχρεωμένης οικονομίας, είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός»! Και αυτό ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σκιάθο, νησί που αποτελεί αγαπημένο προορισμό του. Μαζί του είναι η κόρη του Μαργαρίτα, με την οποία φέρεται ότι κάνει φυσιολατρικές εξορμήσεις, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία και για ψώνια. Ετσι, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εμφανίζεται μέσα σε κατάστημα με τσάντα στην πλάτη να κοιτάζει τα προϊόντα, ενώ σε άλλη φαίνεται να στέκεται μπροστά από τα ράφια με τα κρασιά.

Πριν από λίγο καιρό ο πρώην πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί τον Ολυμπο, κάνοντας ανάβαση στις κορυφές του. Μάλιστα, σε tweet που ανέβασε ο στενός συνεργάτης του Φίλιππος Σαχινίδης απεικονιζόταν ο κ. Παπανδρέου να φωτογραφίζει το τοπίο από το Καταφύγιο Χρηστάκη.

Με αφορμή το τυπικό τέλος των προγραμμάτων στήριξης, ο απίστευτος πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «καλοδεχούμενο το γεγονός ότι, έπειτα από οκτώ χρόνια προγραμμάτων προσαρμογής, τώρα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις αγορές χρήματος σε λογικά επιτόκια. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχει λόγος για εορτασμούς» ανέφερε, βάζοντάς τα ξανά με την κυβέρνηση Καραμανλή, που είχε προηγηθεί της θητείας του. Οπως πάντα, για τον Γιώργο Παπανδρέου φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός του ιδίου...

Keywords
Τυχαία Θέματα