H «συγγνώμη» από την «Daily Telegraph» προς τη Μελάνια

H «συγγνώμη» από την «Daily Telegraph» προς τη Μελάνια29.01.2019Ειδήσεις

Μια μεγάλη «συγγνώμη» ζήτησε χθες η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph» από την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ...

...με αφορμή ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο -σύμφωνα με την εφημερίδα- περιείχε «πληθώρα ψευδών πληροφοριών και ανακριβειών».

Το άρθρο της ήταν απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο «Golden Handcuffs: The Secret History

of Trump's Women» (Χρυσές Χειροπέδες: Η Μυστική Ιστορία των Γυναικών του Τραμπ) της Νίνα Μπέρλι και δημοσιεύθηκε στις 19 Ιανουαρίου, στο περιοδικό της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας.

Στην ανακοίνωσή της, η «Telegraph» αναφέρεται στις «ψευδείς αναφορές, οι οποίες δεν έπρεπε να έχουν δημοσιευθεί». Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι «ο πατέρας της κυρίας Τραμπ δεν ήταν μια αυταρχική παρουσία και δεν εξουσίαζε την οικογένεια», ότι «η κυρία Τραμπ δεν εγκατέλειψε τη Σχολή Σχεδίου και Αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο, λόγω της αποτυχίας ολοκλήρωσης εξέτασης, όπως υποστηρίζεται στο άρθρο, αλλά μάλλον επειδή ήθελε να επιδιώξει μια επιτυχημένη καριέρα ως επαγγελματίας μοντέλο» και πως «η κυρία Τραμπ δεν αγωνιζόταν για την καριέρα της ως μοντέλο πριν συναντήσει τον κ. Τραμπ και δεν προώθησε την καριέρα της λόγω της βοήθειας του κ. Τραμπ. Δεχόμαστε ότι η κυρία Τραμπ ήταν επιτυχημένη επαγγελματίας στο μόντελινγκ πριν συναντήσει τον σύζυγό της και έκανε καριέρα χωρίς τη βοήθειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα