Καμμένος: Κατήγγειλε εκ νέου σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.

Καμμένος: Κατήγγειλε εκ νέου σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.29.01.2019Πρόσωπα

Σε ωρολογιακή βόμβα εξελίσσεται για το Μαξίμου ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος, ο οποίος κλιμακώνει μέρα με τη μέρα την επίθεσή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μετά το «διαζύγιο» έχει πιάσει στασίδι στις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, στην προσπάθεια ενίσχυσης

του αρχηγικού προφίλ του, υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός τού ζήτησε να μη φύγει από τη συγκυβέρνηση εξαιτίας του Σκοπιανού, δίνοντάς του ως αντάλλαγμα μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όσα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. το επιθυμούν.

«Ο Τσίπρας μού είχε προτείνει να κάνουμε κόμμα μαζί του και να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε. Ο κ. Καμμένος πάντως μέχρι χθες δεν είχε βγάλει «κιχ» για τα ανταλλάγματα που, όπως καταγγέλλει, του έδωσε ο πρωθυπουργός, παρά μόνο κατηγορούσε τα αποχωρήσαντα στελέχη του κόμματος για συναλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε κατηγορηματικά να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγοντας να υπερασπιστεί «το συμφέρον της πατρίδας». Την ίδια ώρα, κατήγγειλε εκ νέου οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι το πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο με τη φράση «ο Βούτσης σάς την έχει στημένη», καθώς ο πρόεδρος της Βουλής προτίθεται να εφαρμόσει το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής. «Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ., ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου» δήλωσε.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Καμμένος προέβη σε νέες, σοβαρότατες καταγγελίες για τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, σημειώνοντας με νόημα πως «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα». Επιτέθηκε δε ακόμη μια φορά στον Νίκο Κοτζιά, κατηγορώντας τον ότι «παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρία που καταλήγει σε offshore του Σόρος», αν και δήλωσε πως δεν ξέρει «αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς».

Ανακοίνωση

Η GLOBAL VISA CENTER WORLD σε ανακοίνωσή της διαψεύδει πάντως απόλυτα και κατηγορηματικά ότι η εταιρία έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Σόρος, ότι ο κ. Σόρος μετέχει στη μετοχική σύνθεσή της και ότι την έχει χρηματοδοτήσει ή εμπλέκεται σε αυτήν.
Στο ίδιο καταγγελτικό μοτίβο, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Αν χτυπάς έναν εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται πως μας πιάσανε κορόιδα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε αιχμές και για τη Δικαιοσύνη, ισχυριζόμενος πως υπάρχουν παρεμβάσεις και «κάτι δεν πάει καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα