Total set outfit: Βρήκαμε τα ωραιότερα σετ που πρωταγωνιστούν σήμερα στους δρόμους

11:20 5/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η νέα τάση με τα σετ είναι εύκολη, στιλάτη και λύνει τα χέρια. Αποτελείται από δύο συνήθως, fashion items και είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους, αντικαθιστώντας τα φορέματα και τις ολόσωμες φόρμες. Αν και τα total σύνολα θεωρούνται έτοιμα και όχι τόσο δημιουργικά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στη φρεσκάδα και στον chic χαρακτήρα τους. Μπορούμε να παίξουμε με τα αξεσουάρ

και τα styling tricks, εξάλλου. Τα total sets είναι η νέα στολή του street style και την λατρεύουμε υπερβολικά.

Instagram @streetrends

Το ταγιέρ με τη μίνι φούστα: ένα από τα πιο αγαπημένα two pieces outfit με τη μίνι φούστα και το είτε κοντό, είτε μακρύ σακάκι. Φρέσκο και νεανικό, βολεύει τόσο για την πρωινή βόλτα, όσο και για μια βραδινή έξοδο.

Η αποθέωση του μίνι από την Ισπανίδα Violeta Mangrinyan με 6 μίνι matching setsInstagram @thestyleograph

Το αέρινο set: αυτό με τα τροπικά vibes και prints που μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Σίγουρα θα έχετε συναντήσει ένα παρόμοιο σύνολο που θα σας έκανε να το θαυμάσετε. Τα total outfits τέτοιου είδους, δεν φοριούνται απαραίτητα μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε special εξόδους, καθώς με ένα ζευγάρι λευκά sneakers ή flat σανδάλια μετατρέπονται αμέσως στην απόλυτη casual εμφάνιση, που δεν σκοπεύει να περάσει απαρατήρητη.

Instagram @emilisindlev

Total set στο τετράγωνο: τα πλεκτά σύνολα είναι το hit της άνοιξης. Είτε σε φούστα-μπλούζα, είτε σε παντελόνι με ασορτί ζακέτα, τα ελαφριά πλεκτά φοριούνται από όλα τα fashion girls γιατί πολύ απλά είναι εύκολα και ιδανικά για layering ή για παιχνίδι με υπερβολικά αξεσουάρ.

Instagram @thestyleograph

Το κοστούμι: ναι, ανήκει κι αυτό στα set της άνοιξης που πρόκειται να φορέσουμε πολύ. Έντονα χρώματα, εναλλακτικά υφάσματα και τρελό styling δίνουν μια νέα πνοή στο πιο λατρεμένο σύνολο όλων των εποχών.

Instagram @streetstylepoint

Το νεανικό cool set: που δεν θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε με ακρίβεια, καθώς αποτελείται από πιο τρελά και αναπάντεχα στοιχεία. Ωστόσο, μπορούμε εύκολα να το αναγνωρίσουμε. Βασικό στοιχείο του συγκεκριμένου total set, το cropped μπλουζάκι, φυσικά.

Instagram @lucy_scott__

Το classy σατινέ: ίσως από όλα τα trendy sets που κυκλοφορούν, αυτό να θέλαμε διακαώς. Και ο λόγος είναι, ότι πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά σύνολα που ταιριάζει με τα πάντα. Το απλό εξάλλου, είναι και το πιο ωραίο.

Instagram @streetstylepoint

Το total ριμπ: η τάση με τα ριμπ καλά κρατεί κι όσο προχωράμε προς την άνοιξη, το trend γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Τα ελαστικά ριμπ ανήκουν στα πιο άνετα και βολικά ρούχα. Κι επίσης, αν και ανήκουμε στα δημιουργικά μυαλά, προτιμάμε το συγκεκριμένο set να μη σπάει ποτέ και να το βλέπουμε πάντα σαν total σύνολο.

Instagram @claudia_f_corsino

Το επίσημο set: που αντικαθιστά το μάξι φόρεμα και φοριέται μέχρι και σε γάμους. Μια εναλλακτική επίσημου ενδύματος που δείχνει πολύ πιο στιλάτη από τα κλασικά κοστούμια και τα αέρινα φορέματα και αντικατοπτρίζει το γούστο της γυναίκας που το φοράει. Δεν θα τα βαρεθούμε ποτέ.

Instagram @streetstylepoint

Το tweed set: ακόμα να το συνηθίσετε; Αυτό το set έχει κατακλύσει τους δρόμους, αφού φορέθηκε με μανία όλο το χειμώνα. Συνηθίστε το, γιατί και την άνοιξη θα το δούμε σε πιο light εκδοχές και χωρίς πανωφόρι που, ομολογουμένως, κάποιες φορές δεν αναδεικνύει την ομορφιά ενός total συνόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα