Knit jacket: 7 looks με πλεκτό ζακετάκι για κάθε ημέρα της εβδομάδας

16:36 4/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το παρεξηγημένο knit jacket, που μόλις έκανε την πρώτη του εμφάνιση, χαρακτηρίστηκε ως η «ζακέτα της γιαγιάς», μετράει πλέον αναρίθμητες fans που υποκλίνονται στο στιλ του. Το cute πλεκτό φοριέται ασταμάτητα, με διάσημους οίκους να το αποθεώνουν στις πασαρέλες τους και εξεζητημένα outfits στους δρόμους να αναδεικνύουν τις προοπτικές του. Εμείς, φυσικά και θα το λατρεύαμε, αφού ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα κομμάτια που κάνουν αίσθηση με το γούστο και τον chic χαρακτήρα τους.

Εφτά λοιπόν looks, ένα για κάθε ημέρα

της εβδομάδας με πρωταγωνιστή το λατρεμένο μας πλεκτό ζακετάκι.

Instagram @sthestyleograph

Πολύχρωμη τη Δευτέρα: με ένα palazzo παντελόνι σε παστέλ χρώμα και κοντή knit ζακέτα με συνδυασμό χαρούμενων αποχρώσεων, για να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα. Casual flat παπούτσι από κάτω, αλλά πάντα fashion με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.  

Instagram @thestyleograph

Δυναμική την Τρίτη: με το knit ζακετάκι να συνδυάζεται με το αγαπημένο σας jeans παντελόνι και τις animal print πινελιές να κάνουν τη διαφορά. Αν θέλετε να δώσετε extra glam στο outfit, επιλέξτε ψηλοτάκουνα mules και έντονα αξεσουάρ για να στολίσετε το outfit της Τρίτης.

Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας jean και τις 7 ημέρες της εβδομάδαςInstagram @carodaur

Chic την Τετάρτη: μιας και είναι η ενδιάμεση μέρα, σπάστε το σερί των παντελονιών με μια μίνι φούστα. Η πλεκτή ζακέτα, και πόσο μάλλον αυτή που δήθεν τυχαία αποκαλύπτει τον ένα σας ώμο, ταιριάζει άψογα με τις πιο κοντές φούστες, δημιουργώντας μία αίσθηση νοσταλγική, αφού η εικόνα θυμίζει σχολικό uniform.

Instagram @emilisindlev

Έντονη την Πέμπτη: με κόκκινα και λάμψεις στο κάτω μέρος που θα χαρίσουν στην εμφάνιση extra πολυτέλεια, ιδανική για να υποδεχτεί την αγαπημένη μέρα όλων, την Παρασκευή.

Instagram @emmafridsell

Με διάθεση για party την Παρασκευή: και επιρροές από τα ‘00s. Η πλεκτή ζακέτα σας δεν θα μπορούσε να είναι απλή, τη συγκεκριμένη μέρα, γι΄ αυτό τολμήστε να φορέσετε μία με φτερά, πούπουλα, strass και οτιδήποτε άλλο μπορεί να στολίζει το cute ζακετάκι. Συνδυάστε τη με μία μίνι, χαμηλοκάβαλη φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε μια εμφάνιση που θα σας καλύψει από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Instagram @streetstylepoint

Ανέμελη το Σάββατο: γιατί ποιος έχει έγνοιες το Σάββατο; Πολλοί, θα σκεφτείτε και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, το look της ημέρας θα μπορούσε να σας κάνει να δείχνετε σαν να μην σας απασχολεί τίποτα ,παρά μόνο ο υπέροχος καιρός και η βόλτα. Jeans παντελόνι, πλεκτό ζακετάκι με ασορτί τοπ και καφές στο χέρι, είναι και τα μόνα που θα χρειαστείτε για τη συγκεκριμένη μέρα.   

Instagram @thestylestalkercom

Κομψότατη την Κυριακή: με μάξι, flat σανδάλια κι μια ελαφριά ζακέτα για το αεράκι, στους ώμους. Μια νέα ανοιξιάτικη εβδομάδα έρχεται και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασικό πλεκτό για κάθε ημέρα της. Είναι chic, άνετο και θηλυκό και μας αρέσει υπερβολικά πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα