Η JLo φόρεσε τις ψηλότερες Gucci πλατφόρμες με το πιο χαριτωμένο outfit

15:01 4/4/2022 - Πηγή: InStyle

Λένε, πως ο έρωτας ομορφαίνει και αυτό ισχύει σίγουρα, στην περίπτωση της Jennifer Lopez. Η τραγουδίστρια δηλώνει ότι διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, με μια τέλεια καριέρα, ένα δυνατό έρωτα και μια ολοκληρωμένη οικογένεια να τη συνοδεύουν και η εικόνα της δεν το διαψεύδει. Η JLo νιώθει όμορφα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και φοράει πάντοτε το ομορφότερο αξεσουάρ, το πιο λαμπερό της χαμόγελο. Ωστόσο, στην τελευταία της εμφάνιση

στα Sephora που έγινε με σκοπό να γιορτάσει τη δική της σειρά ομορφιάς, η σταρ εμφανίστηκε με ένα too cute σύνολο κι ένα αξεσουάρ που δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε.

Instagram@jlo

Οι Gucci πλατφόρμες της Jennifer Lopez είναι το ψηλότερο παπούτσι που έχουμε δει να κυκλοφορεί αυτή τη σεζόν. Γνωρίζαμε, ότι επρόκειτο να γίνουν τάση, αλλά σε τέτοιο ύψος, πραγματικά δεν το περιμέναμε. Συγχαρητήρια στην ίδια που όχι μόνο τις φόρεσε, αλλά τις περπάτησε, τις χάρηκε και πόζαρε πάνω σε αυτές σε χιλιάδες φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Τα παπούτσια πρωταγωνιστούσαν στην girly εικόνα της JLo, η οποία αποτελούνταν από μια μίνι φούστα σε τιρκουάζ χρώμα κι ένα έντονο ροζ πουκάμισο από ποπλίνα με ιδιαίτερο γιακά και φιόγκο που έδενε στο λαιμό. Λαμπερή επιδερμίδα, χαμόγελο και ένας ψηλός κότσος ολοκλήρωναν με επιτυχία το outfit της σταρ.

Instagram @jlo

Ως fashion icon, η JLo γνωρίζει πως μια επιτυχημένη εμφάνιση χρειάζεται να διαθέτει τουλάχιστον ένα wow στοιχείο και στην περίπτωση αυτή, οι super high πλατφόρμες λειτούργησαν τέλεια. Αν φοβήθηκε μήπως πέσει από τέτοιο ύψος; Πιθανότατα όχι, αφού και να γινόταν, θα έπεφτε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ben Affleck, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα