Η Dua Lipa κάνει τάση τις ζαρτιέρες στις βραδινές μας εμφανίσεις

18:16 4/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa εκπλήσσει κάθε φορά με το στιλ της, κάνοντας τάση ό,τι και να φορέσει κι όχι μόνο στο κόκκινο χαλί.

Είτε με casual looks στις street style εμφανίσεις της, είτε στις πιο grande βραδινές της εξόδους, η pop star μάς δείχνει πάντα κάτι καινούργιο που εμείς δεν το είχαμε σκεφτεί!

Το σέξι στοιχείο είναι η υπογραφή της και η Dua Lipa δεν μας απογοητεύει πότε σε αυτό. Τη λατρεύουμε, γιατί μας έχει ήδη αποδείξει περίτρανα ότι

είναι το top fashion icon της εποχής.     

Instagram @dualipa

Χαιρόμαστε επίσης ιδιαίτερα που η τραγουδίστρια φροντίζει να μοιράζεται όλα τα fashion look της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αυτό έκανε και με την τελευταία της εμφάνιση, στην οποία παρατηρήσαμε για άλλη μια φορά κάτι καινούργιο. Οι κόκκινες ζαρτιέρες πρωταγωνίστησαν στο party outfit της Dua και ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει για μια βραδινή έξοδο στο Las Vegas.

Η Dua Lipa σαν… ροζ πεταλούδα με ένα trend βγαλμένο από τα ‘00s

Τα αξεσουάρ χτίζουν ένα look και το αποθεώνουν και το pop idol γνωρίζει πολύ καλά από στιλ. Έχει έμφυτο ταλέντο στο να δημιουργεί τάσεις και να κάνει τον κόσμο να παραληρεί με τα hot σύνολά της. Συνδύασε το βαθύ μπλε σατινέ φόρεμα με την πιο έντονη ζώνη σε μορφή ζαρτιέρας. Φόρεσε από κάτω κόκκινες ψηλές κάλτσες με επίσης, κόκκινα slingback γοβάκια, προτείνοντας – μόνο στις πιο τολμηρές από εμάς – μια διαφορετική εκδοχή του trend “εσώρουχα σαν ρούχα” που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στις street style εμφανίσεις.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άλλη που θα μπορούσε να φορέσει μια τόσο hot εμφάνιση, ξέρουμε όμως ότι δεν θα βαρεθούμε ποτέ την Dua Lipa και το υπέροχο, μοναδικό της στιλ.   

Αποκαλυπτικά trends: Όταν τα εσώρουχα φοριούνται σαν ρούχαInstagram @dualipa

Keywords
Τυχαία Θέματα