13 ανοιξιάτικες εμφανίσεις αλά Carrie Bradshaw για να φορέσετε τώρα

09:51 5/4/2022 - Πηγή: InStyle

Καλά και τα σύγχρονα fashion icons, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Οι τάσεις της μόδας δεν είναι στην ουσία ποτέ νέες, αφού ανακυκλώνονται από προηγούμενες δεκαετίες και επαναχρησιμοποιούνται ξανά με στοιχεία της εποχής μας. Έχετε ιδέα, πόσα trends τα οποία φοράμε με καμάρι σήμερα, νομίζοντας ότι είναι καινούργια, έχουν ήδη φορέσει τα fashion icons

του παρελθόντος, κάνοντάς τα δημοφιλή; Αμέτρητα, είναι η απάντηση. Κι ένα τέτοιο είδωλο του στιλ είναι και η Carrie Bradshaw που με τις εικόνες της ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και τώρα. Δεκατρία outfits από το παρελθόν έρχονται να δώσουν χρώμα στο παρόν, υπό τη μουσική υπόκρουση του “Sex and The City”.   

Instagram @carriebradshawc

Το φόρεμα εφημερίδα: κι αν ανήκετε στους fans της σειράς, θα θυμάστε την υπέροχη πλάτη του. Σέξι, chic και δροσερό, το newspaper dress φοριέται άνετα και σήμερα.

Instagram @sexandthecity.official

Το καυτό ριμπ σορτς: που τόσο ωραία η Carrie συνδύασε με strapless τοπ, λεπτό καμπαρντινάκι σε μαύρο, καπέλο αλα Peaky Blinders και peep toes. Εγκρίνουμε!

Instagram @sexandthecity.official

Η denim σαλοπέτα: η οποία δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Κατάλληλη τόσο για street style, όσο και για βαριές δουλειές στη λάσπη.

Instagram @carriebradshawc

Το Little Black Dress: που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς το γνωρίζουμε πολύ καλά και το υπεραγαπάμε. Η Carrie Bradshaw ωστόσο, το αποθέωσε με φοβερό attitude, φυσικά μαλλιά και Ray-ban γυαλιά ηλίου και γι’ αυτό τη λατρεύουμε λίγο παραπάνω.

H νέα Carrie Bradshaw μας εμπνέει με 9 φθινοπωρινά outfits από το set του «And Just Like That…”Instagram @carriebradshaw_sexandthecity

Το αντρικό παντελόνι με τις τιράντες: γιατί οι γυναίκες ξέρουν να το φοράνε καλύτερα. Η Carrie σπάει την αυστηρότητα του office παντελονιού με ένα πουά θηλυκό πουκάμισο και το αναδεικνύει με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Instagram @carriebradshaw_sexandthecity

Το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα: το έντονο, το θηλυκό, αυτό με τις λεπτές τιράντες που ταιριάζει σε όλες. Πόσο θα θέλαμε κι εμείς ένα!

Instagram @carriebradshawc

Η του-του τούλινη φούστα: η πιο υπέροχη φούστα που χαράχτηκε στη μνήμη μας, σηματοδοτώντας τη γέννηση ενός fashion icon, του οποίου η… μπογιά θα κρατούσε για χρόνια.

Instagram @carriebradshawc

Οι ψηλές κάλτσες: σε ένα outfit που συνόδεψε την αγαπημένη μας Carrie στους δρόμους του Παρισιού, τότε που είχε μετακομίσει για χάρη του Ρώσου, αφήνοντας πίσω όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρείς μεγάλες της αγάπες. Η καρδιά της όμως, ανήκε στον Mr Big, στις κολλητές και στη Νέα Υόρκη φυσικά, όπου και επέστρεψε.

Instagram @everyoutfitonsatc

Το revenge dress: ένα φόρεμα, το οποίο κάθε γυναίκα χρειάζεται αν θέλει να «μπει στο μάτι» κάποιου ή… κάποιας. Η Carrie Bradshaw φόρεσε το ωραιότερο λευκό midi φόρεμα και έδειξε στον Mr Big, τι είχε και τι έχασε.

Instagram @everyoutfitonsatc

Το ριγέ πόλο: μέχρι και σήμερα, η συγκεκριμένη μπλούζα συνεχίζει να κυκλοφορεί με απόλυτη επιτυχία και να συναρπάζει με τον cool χαρακτήρα της. Η Carrie όμως, την είχε ήδη φορέσει, τότε. Γιατί η Carrie, ήξερε.

Instagram @everyoutfitonsatc

Το cocktail φόρεμα: ή το φόρεμα «καλεσμένη σε γάμο». Μια θηλυκή εκδοχή του midi σατέν φορέματος, με βολάν και αποχρώσεις του ροζ να πρωταγωνιστούν σε ένα ρούχο που μπορεί άνετα να φορεθεί σε κάθε απογευματινή εκδήλωση.

Instagram @everyoutfitonsatc

Η low-rise φούστα: και ειδικά για φέτος, τολμήστε την! Με τέτοια outfits στο τέλος θα συμπαθήσουμε και θα φορέσουμε την χαμηλή μέση.

Instagram @everyoutfitonsatc

Η denim βερμούδα: σας θυμίζει κάτι; Η Carrie Bradshaw δεν αναδείχτηκε τυχαία ως το απόλυτο fashion icon του αιώνα. Οι street style εμφανίσεις της περιλάμβαναν στοιχεία casual, τάσεις της εποχής και διαχρονικά κομμάτια, όλα σε ένα. Α! Και το αλάνθαστο μάτι της ηρωίδας φυσικά, που ότι και να φορούσε το μετέτρεπε σε τάση. Από τότε μέχρι και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα