Η Serena Williams μίλησε για τη στιγμή που παραλίγο να χάσει τη ζωή της

16:02 4/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η ζωή της είχε κινδυνέψει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η παγκοσμίου φήμης και αγαπημένη αθλήτρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως παραλίγο να χάσει τη ζωή της, εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του τοκετού. Η αποκάλυψη έγινε σε εκδήλωση της εταιρίας FridaMom, μια εταιρία η οποία εστιάζει αποκλειστικά στη μητρότητα και στην οποία ήταν καλεσμένη η Serena Williams για να πάρει μέρος σε ημερίδα.

Το στιλ της Serena Williams Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena

Williams (@serenawilliams)

“Το αποκάλυψα επειδή προσπαθώ να είμαι πάντα όσο πιο αυθεντική μπορώ. Απλά μοιράστηκα μια προσωπική εμπειρία.”, εξήγησε. “Είναι σημαντικό γιατί αμέτρητες γυναίκες δεν μπορούν να πουν τη δική τους αλήθεια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε όλες. Όταν μιλάω με τις φίλες μου, τους λέω ότι κανένας δεν θα το παραδεχτεί, αλλά, εκεί έξω, συμβαίνει. Είμαι τρομερά ειλικρινής με αυτά τα θέματα. Το μοιράστηκα δημοσίως για να βοηθήσω. Δεν έκανα κάτι τρομερό”.

Στη συνέχεια, η Serena τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαύρες γυναίκες στο σύστημα υγείας των Η.Π.Α.

“Πρέπει να υποστηρίζεις τον εαυτό σου. Πρέπει να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν. Ειδικά οι γυναίκες του χρώματός μας, γιατί, ας μην εθελοτυφλούμε, πολύ συχνά η συμπεριφορά στα νοσοκομεία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Μας αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο. Όχι μόνο στην Αμερική αλλά παγκοσμίως” είπε χαρακτηριστικά. “Για αυτό, όταν έχουμε την ευκαιρία, τη θέση, τη δυνατότητα, να μιλήσουμε, οφείλουμε να το κάνουμε. Να ακουστούν τα προβλήματα, οι δυσκολίες και όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω.”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frida Mom (@fridamom)

Keywords
Τυχαία Θέματα