Μαρία Μιχαλοπούλου: Αποκάλυψε τα κιλά της στο Instagram, δέχτηκε κριτική και απάντησε – «Αγαπώ κοιλίτσες!»

12:24 24/12/2019 - Πηγή: People

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν μία από τις παίκτριες του φετινού GNTM 2 που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν. Κατάφερε, μάλιστα, να φτάσει μια ανάσα από την τελική τριάδα, και τώρα απολαμβάνει τη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από το παιχνίδι – και καλλιεργεί την επικοινωνία της στα social media με τους θαυμαστές της.

GNTM 2: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη Μαρία Μιχαλοπούλου

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία ανέβασε ένα στιγμιότυπο από επαγγελματική της φωτογράφιση και αποκάλυψε τα κιλά της. «Είμαι

περήφανη για τα 47 κιλά μου», έγραψε, όμως δεν ενθουσιάστηκαν όλοι μ’ αυτή την αποκάλυψη.

Το σκεπτικό, βεβαίως, πίσω από το επικριτικό σχόλιο που έκανε follower της ήταν το «αρνητικό πρότυπο» που δημιουργεί σε νεαρά κορίτσια. Όμως, το μοντέλο δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και φρόντισε με την απάντησή της να ξεκαθαρίσει τι σημαίνουν τα 47 της κιλά και τι πραγματικά πιστεύει για τις εξαντλητικές δίαιτες.

«Άσε μας, ρε Μαρία που είσαι περήφανη που είσαι 47 κιλά. Τέτοιες βλακείες γράφετε και τα βλέπουν κάτι κοριτσάκια που σας θαυμάζουν και αρχίζουν τα υστερικά..», της έγραψε η follower και η απάντηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου ήταν η εξής:

«Θα ήθελα να πω πως έχω φάει πολύ κράξιμο μόνο και μόνο για το ότι είμαι πολύ λεπτή, δεν έχω κάποιο διατροφικό πρόβλημα, απλά έτσι είναι ο οργανισμός μου και όσο και να τρώω δεν παχαίνω. Ποτέ δεν θα υποστήριζα τις δίαιτες ή όλα αυτά που κάνουν τα κορίτσια για να αδυνατίσουν. Προσπαθώ να παχύνω εδώ και χρονιά…ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ».

View this post on Instagram

Είμαι περήφανη για τα 47 κιλά μου @markakis_photography @loukianos__ @anastasia_rodalia_

A post shared by Μαρία Μιχαλοπούλου (@_michalop__) on Dec 23, 2019 at 9:24am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα