Δημιούργησε τις πιο κομψές εμφανίσεις με παπούτσια και αξεσουάρ από τη NINE WEST

08:19 24/12/2019 - Πηγή: People

Το αγαπημένο shoe brand όλων των γυναικών, η NINE WEST αναλαμβάνει φέτος στις γιορτές να προσθέσει έναν glam αέρα στα γιορτινά σας looks με παπούτσια και αξεσουάρ που πρόκειται να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα επάνω σας.

Λαμπερά metallics, eye-catching glitter, γιορτινές κόκκινες αποχρώσεις και stylish animal print μοτίβα σε ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες και ankle boots

γίνονται τα όπλα σου για εορταστικές εμφανίσεις που πρόκειται να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Και γιατί όχι; Να σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη στα χριστουγεννιάτικα parties και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η NINE WEST αναλαμβάνει να αναδείξει την πιο fabulous πλευρά που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθά να ξεδιπλώσεις τη μοναδική προσωπικότητά σου. Γίνε εσύ η γυναίκα που θα ξεχωρίσει για το μοναδικό στιλ και την αισθητική της

Walk proud, stay stylish!

Το brand που επιλέγουν οι περισσότερες ελληνίδες celebrities και Instagrammers για τα looks τους, η NINE WEST σου προσφέρει τα πιο glamour κομμάτια της συλλογής και τα πιο sparkling στοιχεια και σου υπόσχεται πως θα ξεχωρίσεις σε κάθε σου εοταστική εμφάνιση. Όπως ακριβώς ξεχώρισε η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Συγκεκριμένα, Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι suede ankle boots  NINE WEST με γούνινη επένδυση, τα οποία ταιριάζουν με κάθε σου εμφάνιση φέτος τον χειμώνα.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη μας δείχνει πως να αναβαθμίσουμε τα festive looks, φορώντας τα πιο λαμπερά πέδιλα της συλλογής με μοβ glitter.

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400

Keywords
Τυχαία Θέματα