Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με την Κέισι και αυτό που της έκανε εντύπωση

10:42 24/12/2019 - Πηγή: People

Μπορεί η Κέισι Μίζιου να βρέθηκε στην 3η θέση του GNTM 2, μετά από έναν τελικό που δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως είχε ανακοινωθεί – δηλαδή, με τη συμμετοχή του κοινού. Ωστόσο, καθόλου δεν μοιάζει η ίδια να το έχει πάρει κατάκαρδα, το πρώτο της μήνυμα εξάλλου στο Instagram μόνο αγάπη είχε να μοιράσει, ενώ το μοντέλο δεν σταματά να απολαμβάνει στιγμές με τον σύντροφό της, Δημήτρη. Το πόσο ερωτευμένη είναι το έχει ήδη δηλώσει, και

το είδαμε και στη δοκιμασία της φωτογράφισης με τον σύντροφό της στον τελικό.

GNTM 2: Η πρώτη ανάρτηση της Κέισι στο Instagram μετά τον τελικό

Το ζευγάρι εντόπισε να κάνει τις βόλτες του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων ο φακός γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού και ακριβώς αυτές τις φωτογραφίες σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της στο Happy Day.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τη προσωπική της εμπειρία από τη συνάντησή της της με την Κέισι και την οικογένειά της σε μια τέτοια βόλτα, και αποκάλυψε ότι το μοντέλο είναι ένα πολύ ευγενικό και προσγειωμένο κορίτσι. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση», είπε η Σταματίνα, «είναι ότι παρά το ό,τι φτασε στο τελικό είναι ένα πολύ προσγειωμένο κορίτσι, χωρίς καθόλου ύφος. Έχω δει κι άλλα μοντέλα που έχουν λίγο αέρα, η Κέισι καθόλου. Είναι ένα ψηλό, εντυπωσιακό κορίτσι».

Η Κέισι του GNTM 2 δηλώνει φουλ ερωτευμένη: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα