Χάρισε τα πιο stylish δώρα στους αγαπημένους σου φέτος τα Χριστούγεννα από την UGG

08:19 24/12/2019 - Πηγή: People

Τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους εδώ και εμείς έχουμε επικεντρώσει την προσοχή σας σε κάτι πολύ συγκεκριμένα. Στα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους τις φετινές γιορτές. Εάν βρίσκεστε και εσείς στη διαδικασία εύρεσης των δώρων που θα προσφέρεις στις fashionistas της ζωής σου, εμείς σου έχουμε τη λύση.

Ο λόγος για την UGG και συγκεκριμένα

για τη νέα της παγκόσμια καμπάνια με τίτλο #UGGLIFE για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η οποία αναβιώνει κλασσικά σχέδια της που έχουν αγαπηθεί από όλους και που πρόκειται να λατρέψει κάθε γυναίκα που αγαπά την άνεση και την κομψότητα.

Με πρωταγωνιστές τους Slick Woods, Kim Gordon, Luka Sabbat, Paloma Elsesser, Sasha Lane κ.ά., η νέα παγκόσμια καμπάνια του brand επικεντρώνεται σε ανθρώπινες σχέσεις που στηρίζουν, προκαλούν και εμπνέουν!

Με έμπνευση από τις Classic Short II, Classic Mini II και Nuemel, σε προσκαλεί να επιλέξεις τα ωραιότερα δώρα για όλες σου τις φίλες, την αδερφή ή τη μητέρα σου μέσα από τη νέα συλλογή που περιλαμβάνει statement σχέδια μέσα από μια νέα εξελιγμένη ματιά.

Η Classic boot μεταμορφώνεται στην Classic Femme Mini και την Classic Femme Short σε suede, με πλατφόρμα, μάλλινη επένδυση και ανθεκτική σόλα. Εμπνευσμένη από το τολμηρό, fashion forward στιλ του San Francisco.

1 από 3Classic Mini II Chestnut UGG

2 από 3Classic Femme Short UGG

3 από 3Classic Femme Mini

Η Fluff Punk μπότα συνδυάζει το κλασικό sheepskin με γούνα Toscana στο εξωτερικό, χαρίζοντας στο μοντέλο edgy χαρακτήρα. Το Classic Boom συνδυάζει το sneaker με την μπότα για νεανικές εμφανίσεις, ενώ το Classic Boom Buckle με την πλεκτή λεπτομέρεια χαρίζει μοναδικό στιλ.

1 από 5Classic Boom Buckle UGG

2 από 5Fluff Punk in Black Olive UGG

3 από 5Classic Rebel Biker Mini UGG

Sponsored Ad

4 από 5Classic Rebel Biker Short UGG

5 από 5Classic Boom Boot UGG

Φυσικά, η νέα συλλογή της UGG έχει ενθουσιάσει και πολλές από τις αγαπημένες μας fashion Instagrammers, καθώς έχουν ήδη επιλέξει τα δικά τους αγαπημένα ζευγάρια UGG για τις χειμερινές τους εξορμήσεις και για εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από άνεση και κομψότητα.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε δερμάτινα μποτάκια UGG και ξεχώρισε με το μοναδικό edgy rock στιλ της.

Η Έλενα Γαλύφα επέλεξα τις μοναδικές Classic boots UGG σε σκούρο χρώμα για να τη συνοδεύσει στις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις της.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη φόρεσε τα μοναδικά Classic Femme Lace-up  μποτάκι της φετινής season σε σκούρο χρώμα.

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400

Keywords
Τυχαία Θέματα