Τα Sparkling Holiday Looks από τη DKNY που θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτές τις γιορτές

09:00 24/12/2019 - Πηγή: People

Γιορτές σημαίνουν festive διάθεση και sparkling looks. Για να δώσετε, όμως, τον glam τόνο που επιβάλλουν οι γιορτές στην εμφάνισή σας, θα χρειαστείτε την κατάλληλη έμπνευση και τα κατάλληλα κομμάτια. Και η Holyiday ’19 Edition της DKNY τα προσφέρει και τα δυο!

Η Holiday ’19 Collection της DKNY  αποτελεί ωδή στο νεοϋορκέζικο στιλ και θα σας εξασφαλίσει τα πιο μοντέρνα, δυναμικά και festive looks για τις φετινές γιορτές.

Ανάλογα

με το στιλ που σας χαρακτηρίζει, επενδύστε για τις γιορτινές σας εμφανίσεις σε μεταλλικές νότες,  statement φορέματα με πούλιες, εντυπωσιακά πανωφόρια και classy φορέματα που αντανακλούν το πνεύμα της εποχής και σάς εξασφαλίζουν κομψότητα, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Επειδή, όμως, γιορτές δεν σημαίνει μόνο λαμπερά looks, αλλά και δώρα αναζητήστε στη Holiday ’19 Collection της DKNY τα κομμάτια που μπορείτε να προσφέρετε στις fashionable φίλες σας: ζεστά μονόχρωμα πλεκτά, σακάκια και faux fur jackets θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό τους!

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η DKNY είναι η επιλογή σου.

Βρείτε τα δικά σας DKNY κομμάτια και εντυπωσιάστε: 

-Στον ισόγειο χώρο του Golden Hall (DKNY  Store) και στον 5ο όροφο του Attica City Link. (Διεύθυνση:  Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι // Τηλέφωνο: 211 10 88 122)

-Attica City Link – Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα (5ος όροφος)

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400

Keywords
Τυχαία Θέματα