Διακόσμηση: 5+1 φρέσκιες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πάρτε ιδέες κι ετοιμάστε αυτά τα Χριστούγεννα το πιο υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Μπορείτε να συνδυάσετε τη διακόσμηση του τραπεζιού με αυτήν του γύρου χώρου ή μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητα. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε υφές και χρώματα απλώς φροντίστε οι διακοσμητικές επεμβάσεις να γίνουν με γνώμονα τη διακριτικότητα και το στυλ.

Το πιο ευχάριστο αποτέλεσμα, δίνουν οι εξατομικευμένες επεμβάσεις, που θα πει να ετοιμάσετε τη διακόσμηση σας συνολικά στο τραπέζι αλλά και για κάθε καλεσμένο σας χωριστά. Στο πιάτο του, το ποτήρι του, το σερβίτσιο, τη θέση του.

Αντί φέτος να δεσπόζει και πάλι η γαλοπούλα στο κέντρο του τραπεζιού, αφήστε τη να γυρίζει από χέρι σε χέρι και να δώσει τη θέση της σε κάτι εξίσου γιορτινό και εντυπωσιακό. Αυτό, μπορεί να είναι μία σύνθεση με στολίδια και κορδέλες ή κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Στη σύνθεση αυτή μπορεί επίσης να συμμετέχουν τα αρώματα των γιορτινών αυτών ημερών (κανέλλα, πορτοκάλι, γαρύφαλλο, γλυκάνισος), έτσι ώστε το τραπέζι σας, εκτός από εικόνα να έχει και άρωμα Χριστουγέννων.

Όλα στα λευκά!

2 Δώστε παραδοσιακό χρώμα

3 Χρησιμοποιήστε παστέλ αποχρώσεις

4 Παίξτε με το πράσινο και το χρυσό

5 Αφήστε τα γκι και επιλέξτε εντυπωσιακά λουλούδια

Αν κάνετε μπουφέ βάλτε τα μαχαιροπήρουνα σε κάλτσες!

The post Διακόσμηση: 5+1 φρέσκιες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα