Θες να χάσεις βάρος; Δες τι κάνει η Scarlett Johansson και ακολούθησέ το!

H ηθοποιός Scarlett Johansson απέδειξε πως όταν το αποφασίσει μπορεί να χάσει εύκολα και γρήγορα λίπος και να κερδίσει μυικό τόνο ώστε να μπορέσει να μπει 100% στο πετσί ενός απαιτητικού ρόλου όπως αυτοί που υποδύθηκε στις ταινίες Iron Man2 και Avengers. Μπορεί η φιγούρα της να έχει καμπύλες και να είναι ζουμερή, όμως καταφέρνει να «στεγνώσει» και να «γραμμώσει»

όταν πρέπει. O προπονητής της Bobby Strom εξήγησε πως αυτό είναι το πρόγραμμα που συνήθως ακολουθεί πριν από γυρίσματα για άμεσο αποτέλεσμα. «Και για τους “Avenger” ακολουθήσαμε το ίδιο πρόγραμμα», εξηγεί.

Ο στόχος της ήταν να γυμνάζεται τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα και να κάνει πολλά μικρά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Τα γεύματα της περιλαμβάνουν καθημερινά βρώμη, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, σαλάτες και καθαρή πρωτείνη –όπως άπαχο κρέας ή ψάρι.

Ας δούμε όπως πιο συγκεκριμένα τις συνήθειες άσκησης και διατροφής της για ένα σούπερ τονωμένο σώμα.

Η προπόνηση της Scarlett
Κύκλοι προπόνησης 90 λεπτών: Η Scarlett έκανε προπονήσεις 90 λεπτών με πολλές εναλλασσόμενες ασκήσεις, βασισμένες περισσότερο σε cardio λογική για έντονες καύσεις. Ασκήσεις με λάστιχα, μπάλες και μικρά βάρη ήταν σταθερές σε κάθε προπόνηση, γύρω στα 20 διαφορετικά σετ ασκήσεων με 25-30 επαναλήψεις το καθένα.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης: H Scarlett για να είναι ευέλικτη και να έχει δυνατό κορμό και πόδια έκανε πολλές ασκήσεις squat για να δυναμώσει τους γλουτούς της, καθώς τα καθίσματα με πολλές επαναλήψεις (με ή χωρίς βάρη) έχουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά και πολλές ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων.MMA: Οι Μixed Martial Arts (MMA) –δηλαδή οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι κάτι που η Scarlett εμπιστεύεται πριν από έναν απαιτητικό ρόλο. Έτσι έχει εκπαιδευτεί στην πάλη. Η ίδια παραδέχεται «τρως πολύ ξύλο και είναι επώδυνο, όμως είναι ωραίες οι μεικτές πολεμικές τέχνες γιατί αλλάζουν την αντίληψή σου για την αυτοάμυνα».Ο συνδυασμός μετράει: Η Scarlett ακολούθησε τη συμβουλή του προπονητή της να συνδυάζει πολλά διαφορετικά είδη ασκήσεων για πιο καλό αποτέλεσμα (καθώς δεν συνηθίζει το σώμα και γυμνάζονται καλύτερα οι μυϊκές ομάδες) και μεγαλύτερη ευλυγισία.

Η δίαιτα της Scarlett Johansson
Πρωινό και μεσημεριανό: Για πρωινό η Scarlett επιλέγει κάτι θρεπτικό και ελαφρύ μαζί. Η αγαπημένη της επιλογή είναι μια ομελέτα με δύο αυγά, βρώμη και φρέσκα berries. Για μεσημεριανό συνήθως επιλέγει μια σαλάτα με κοτόπουλο και quinoa με φρέσκα κρεμμυδάκια, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.

Σνακς και δείπνο: Τα αγαπημένα σνακ της Scarlett είναι μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα και ένα μήλο, γιατί της δίνουν ενέργεια χωρίς να τη βαραίνουν. Το δείπνο της είναι πλούσιο σε πρωτείνη. Αγαπά το ψάρι στον ατμό με κόκκινα κρεμμύδια, λάχανο και μπρόκολο. Ακόμα κι αν δεν τρώει πολλές διαφορετικές τροφές φροντίζει αυτές που επιλέγει να είναι πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία για να παίρνει όλα τα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός της.

Η αδυναμία της: Η Scarlett παραδέχεται πως λατρεύει τα τυριά. «Είναι η αγαπημένη μου απόλαυση. Τίποτα άλλο δεν κυριαρχεί τόσο πολύ στη ζωή μου!», λέει γελώντας και εξηγεί πως ποτέ δεν βγάζει το τυρί από τη διατροφή της, πάντα όμως με μέτρο.

Διαβάστε ακόμα: Τι να προσθέσεις στο γιαούρτι για μέγιστη αποτοξίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα