Γυναίκες στο Μιλάνο: Πώς ντύνονται αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτες fashionistas;

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με street looks που είδαμε και αγαπήσαμε στους δρόμους της πόλης. Μπορεί οι γυναίκες που θα δεις να μην είναι όλες Ιταλίδες αλλά από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο Μιλάνο ξέρεις πως για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου πρέπει να ντυθείς σαν ντόπια.

Δες τα 10 τρικς που αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ!

#1. Δεν διανοείσαι πόσο δημοφιλή είναι αυτή τη στιγμή τα αξεσουάρ μαλλιών! Ξέθαψε ό,τι κοκαλάκια, τσαμπιδάκια, πιαστράκια έχεις και

ετοιμάσου για νέα looks στα μαλλιά σου.

#2. Πέρυσι η μόδα ήταν πιο μίνιμαλ και απλή. Φέτος όμως τα αξεσουάρ μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι και έρχονται για να κάνουν τα look μας πιο ενδιαφέροντα.

#3. Σας το έχω πει και παλαιότερα πως τα καλοκαιρινά φορέματα δεν μπαίνουν πλέον στο πίσω μέρος της ντουλάπας με το που χειμωνιάζει. Φόρεσέ τα πάνω από το παντελόνι σου ή συνδυασμένα με καλσόν και blazer.

#4. Το καφέ χρώμα κατάφερε να μας κερδίσει φέτος και θα φορέθει πολύ και την άνοιξη!

#5. Το office look περνάει σε άλλο level φέτος και γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή trends της χρονιάς. Κοστούμια, κομψά παλτό, ζιβάγκο, πουκάμισα και baggy παντελόνια είναι τα βασικά κομμάτια που συνθέτουν ένα πετυχημένο office look.

#6. Tα statement σκουλαρίκια είναι η αδυναμία μας για αυτόν τον χειμώνα και το ίδιο συμβαίνει σε όλες της γυναίκες στις μητροπόλεις της μόδας.

#7. Η διάσημη blogger Leonie Hanne φοράει το oversized headband που είναι τάση και το συνδυάζει τέλεια με διαφανή κίτρινα γυαλιά.

#8. Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει από τα άρθρα μας, το snakeskin print είναι trend και μάλιστα από τα πιο δημοφιλή της άνοιξης!

#9. Μόνο μια γυναίκα στο Μιλάνο θα μπορούσε να φορέσει ένα κολάν και να δείχνει τόσο στιλάτη!

#10. Τα αγαπημένα μας σε όλες τριγωνάκια γίνονται τάση και πολλές fashionistas και stars τα φοράνε μέσα από τα blazer τους.

Διαβάστε ακόμα: Tiny bags: Εσύ θα κρατήσεις φέτος τη μικροσκοπική τσάντα που είναι το απόλυτο trend;

Keywords
Τυχαία Θέματα