Συγκινεί η Αποστολία Ζώη μιλώντας για τους γονείς της που έφυγαν από τη ζωή

Η Αποστολία Ζώη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” και με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη.

“Είμαστε σε πεντάωρες και εξάωρες πρόβες για το “Ζητείται Ψεύτης”, έχει πολλή δουλειά το θέατρο.”, ανέφερε για την παράσταση, ενώ αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη της επαγγελματική επαφή με το θέατρο: “Η πρώτη μου επαφή σε θέατρο

ήταν όταν ήμουν παιδί, έκανα τον Κοντορεβυθούλη”!

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως μετά τον θάνατο των γονιών της, έχει ανάγκη να νιώθει ασφάλεια στη ζωή της: “Έχω ανάγκη την ασφάλεια στη ζωή μου, την είχα χάσει από τότε που έχασα τους γονείς μου”. Όσο για το βίντεο με τον πατέρα της που δημοσίευσε στα social media, δήλωσε: “Το βίντεο που ανέβασα με τον μπαμπά μου το έκανα γιατί ήρθε η ώρα να ανοίγομαι στους ανθρώπους που με ακολουθούν”.

Η Αποστολία Ζώη ανέφερε πως έχει αρκετά βίντεο από διάφορες δραστηριότητες με τον μπαμπά της, όμως ένα ηχητικό που άφησε η μητέρα της, εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί ακόμη να το ακούσει. “Έχω ένα ηχητικό της μητέρας μου που μας τραγουδούσε 3 μέρες πριν φύγει και δεν μπορώ να το ακούσω ακόμα.”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νικολέττας Ράλλη-Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα