Τα nude βερνίκια νυχιών είναι πάντα επίκαιρα

Οι τάσεις στο mani θέλουν χρώμα, μεταλλικές αποχρώσεις, σχέδια γεωμετρικά, χαριτωμένα, με λουλούδια, με ζωάκια, ταρταρούγα μέχρι και φλούο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σας κοιτούν στα χέρια.

Καλά όλα αυτά και απόλυτα κατανοητά ειδικά για όσες ακολουθούν τις τάσεις κατά πόδας και δεν θέλουν να θεωρούνται εκτός. Αλλά υπάρχουν και οι άλλες που θέλουν απλά ένα περιποιημένο μανικιούρ, κλασικό και διακριτικό. Χωρίς εκρήξεις χρώματος ή το πορτραίτο της Frida Kahlo ζωγραφισμένο στα νύχια τους. Είναι φανατικές και πιστές των nude αποχρώσεων που από τους ειδικούς

και από εμάς επίσης, θεωρείται το πιο κομψό όλων.

Ήσυχο και απαλό ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και δεν χρειάζεται να σας προβληματίσει με τι θα το συνδυάσετε όσο αφορά το outfit. Μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα looks χωρίς να φανεί βαρετό ή αδιάφορο.

Αν πάλι θέλετε ένα μικρό twist μπορείτε να συνδυάσετε δύο διαφορετικές nude αποχρώσεις και να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει ένα french manicure που αν και θα γίνει με παρόμοιους τόνους βερνικιού το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει. Επίσης είναι ωραίο τόσο σε κοντά νύχια όσο και σε πιο μακριά ενώ έχει το πλεονέκτημα ότι όταν αρχίζει να ξεθωριάζει δεν δείχνει άσχημο όπως συμβαίνει με τα σκούρα χρώματα και το κόκκινο.

Παράλληλα επειδή είναι τόσο διακριτικό μπορείτε να το εφαρμόσετε και μόνες στο σπίτι. Πρέπει να έχετε απλά στο μυαλό σας ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο στρώσεις ώστε να φανεί ωραιότερη η απόχρωση. Μην ξεχάσετε μετά και από την τελευταία στρώση να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο ή με απαλές λάμψεις top coat που θα χαρίσει λάμψη.

Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα μας εσείς δεν έχετε παρά να δείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το απλώσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Tom Ford Nail Lacquer Toasted Sugar

Dolce & Gabbana Nail Lacquer Pure Nude

Dior Vernis Grege

Chanel Le Vernis Organdi

OPI Infinite Shine No Stopping Zone

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι χρώμα μάσκαρα πρέπει να χρησιμοποιείτε στις κάτω βλεφαρίδες και γιατί

Συμβουλές για την φροντίδα της επιδερμίδας λίγο πριν έρθει ο χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα