Η λάμψη αποχωρεί, η ματ επιδερμίδα έρχεται

Ωραίες οι λάμψεις και τα highlighters και τα glitter και ότι τέλος πάντων κάνει την επιδερμίδας μας να στραφταλίζει αλλά οι make up artists έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν. Ίσως επειδή το παρακάναμε κι εμείς και μέτρο δεν έχουμε κανένα. Δέρμα, ζυγωματικά, χείλη και μάτια λαμποκοπάνε. Δίκιο έχουν. Και αν δεν είσαι και επαγγελματίας το πιθανότερο είναι να μοιάζεις με τον Μάγο του Οζ.

Προφανώς επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια τους μα αυτό τους φέρνει τρόμο είπαν να μας συμμαζέψουν λιγάκι ώστε να περιορίσουμε τη χρήση όλων των προϊόντων

που λάμπουν. Επίσης οι ίδιοι λένε ότι η ματ επιδερμίδα επιστρέφει πανηγυρικά.

Ένας από τους πιο γνωστούς μάλιστα mua και καλλιτεχνικός διευθυντής της MAC Terry Barber έριξε τη “βόμβα” λέγοντας ότι “το glow look πέθανε”! Εννοώντας φυσικά την υπερβολική λάμψη στην επιδερμίδα που μοιάζει με γυαλί. Θα πείτε φυσικά (και με το δίκιο σας) ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις, έχουν γυριστεί χιλιάδες videos στο you tube που έχουν εκατομμύρια views από γυναίκες που θέλουν να μάθουν πως θα αποκτήσουν την επιδερμίδα των celebrities.

O Barber όμως εξηγεί ότι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τo highlighter δεν προσφέρει πια μια δροσερή όψη όπως θα έπρεπε κανονικά να γίνεται. Και τονίζει ότι η πούδρα επιστρέφει. Με την άποψη του συμφωνεί και η international make up artist του Giorgio Armani Beauty, Linda Cantello η οποία ανήκει επίσης στο “anti-glow” κίνημα. Και προσθέτει ότι η λάμψη δεν έχει να κάνει με τις μεταλλικές υφές αλλά με το φωτεινό δέρμα. Και οι νέες πούδρες αν και προσφέρουν ματ φινίρισμα χάρη στην τεχνολογία τους μπορούν να δημιουργήσουν μια ένταση που είναι σαν να πηγάζει από μέσα μας.

Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ αλλά όπως και να το κάνουμε τα highlighters τα αγαπήσαμε. Τόσες ώρες σπαταλήσαμε μπροστά από τον υπολογιστή μελετώντας tutorials. Από την άλλη beauty experts είναι, κάτι παραπάνω γνωρίζουν και λέμε τελικά μια πούδρα να την αποκτήσουμε ή να την βγάλουμε από εκεί που την έχουμε κρυμένη καιρό τώρα.

Βρήκαμε ήδη τις 3 καλύτερες. Εσείς κάντε τα κουμάντα σας.

Giorgio Armani Neo Nude Fusion Powder

Mac Iridescent Powder Loose in Silver Dusk

Laura Mercier Loose Setting Powder Glow in Translucent

Διαβάστε ακόμη:

Το συστατικό που θα προσθέσεις στο lip balm και θα κάνει τα χείλη σου υπέροχα!

Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Keywords
Τυχαία Θέματα