Προβλέψεις Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν η έξοδος σου περιλαμβάνει απλά την επίσκεψη στο σπίτι ενός καλού σου φίλου για χαλάρωση και κουβεντούλα. Προσοχή όμως, μην καταλήξεις να μιλάς για τα ερωτικά σου και την απογοήτευση που έχεις πάρει από αυτά. Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πες όχι σε προτάσεις για εξόδους και άρχισε να τα κλείνεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην δουλειά σου. Αν δεν το κάνεις

σήμερα, θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα και πραγματικά θα τρέχεις για να προλάβεις. Δε θες να σου συμβεί αυτό ε;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν και θα ήθελες το επόμενο διάστημα να βγεις για ψώνια το πρωί, να πας για καφέ με φίλους, να δεις μια θεατρική παράσταση, οι απίστευτα πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε κάνουν να μην μπορέσεις να βγεις από το σπίτι για τίποτα. Υπομονή. Σε λίγο όλα θα αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το μυαλό σου είναι γεμάτο από τις παρακάτω λέξεις: Οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμοί, δανεικά, κάρτες, εφορία. Αν θες να μην τις ξανασκεφτείς πρέπει να αλλάξεις τελείως το πρόγραμμα και τους στόχους σου και να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα νιώθεις πιο χαλαρή και χαρούμενη και ξαναβρίσκεις τη χαμένη διάθεσή σου. Κανόνισε να βγεις με φίλους και να περάσεις ωραία. Ίσως κάνεις και μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Σε συμβουλεύουμε όμως να το πας χαλαρά και να μην τα δώσεις όλα από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το ξέρουμε πως θες να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου, μοιράζοντας παρατηρήσεις σε όλους με σηκωμένο φρύδι και βλέμμα που δεν αφήνει περιθώρια άρνησης, όμως σε συμβουλεύουμε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην το κάνεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν είσαι σε σχέση σύντομα θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο πρόβλημα που θα σε στενοχωρήσει απίστευτα. Συζήτησέ το όμως με τον σύντροφό σου και προσπαθήστε να βρείτε μαζί μια λύση. Αν είσαι ελεύθερη ήρθε η ώρα να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου σε νέους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και αυτό που επιθυμείς είναι η γαλήνη και όχι η βαβούρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ θα έχεις ένα φουλ επιθετικό ύφος και θα θες να προκαλείς εντάσεις και διαμάχες. Άλλαξε στάση και προσπάθησε να κάνεις τα ήρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα θα θες να πειράζεις κόσμο, να κάνεις πλάκες και να αυτοσαρκάζεσαι. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να το αντέξει, τότε προχώρα παρακάτω. Σίγουρα θα βρεις πολλούς που θα σε νιώθουν και θα σε καταλαβαίνουν απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και σήμερα θέλεις να μην έχεις ούτε μια επαγγελματική υποχρέωση και να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε εξόδους, νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια, καθώς βλέπεις πορτοφόλι σου να αδειάζει πολύ επικίνδυνα. Άλλαξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν δεν είχες ένα μεγάλο επαγγελματικό άγχος θα απολάμβανες στον υπερθετικό βαθμό αυτές τις μέρες, τις ηλιόλουστες και θα ακολουθούσες τους φίλους σου στις εξόδους τους. Από την επόμενη εβδομάδα θα βρεις ξανά τους ρυθμούς σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια περίοδος γεμάτη επαγγελματικές φοβίες και συναισθηματικές εκκρεμότητες επιτέλους τελειώνει. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Και αυτό φυσικά είναι τέλειο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα