Oι προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό η ορμή σας συντρίβει τα εμπόδια που προέρχονται απ’ το περιβάλλον όπως και τους φόβους σας.
Εντάσεις και προβληματισμοί θα υπάρξουν στο χώρο της εργασίας σας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας προσπαθήστε να κρατήσετε ένα σύστημα και μια τάξη στη διαχείριση των χρημάτων σας.Παραμένοντας ο Ερμής στον Τοξότη, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε περισσότερο τις γνώσεις σε κάποια

πράγματα, ενώ θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, αντιμετωπίζοντας πιο εύκολα τις δυσκολίες της. Μία ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Κάποιοι από εσάς θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη του πνεύματός τους, αλλά πιθανόν να τους είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν στα πρακτικά ζητήματα της ζωής. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση η οποία θα είναι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα από τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη, ενώ θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες για να αναπτυχθείτε τουλάχιστον πνευματικά. Οι τελευταίες οχτώ ημέρες του μήνα, είναι κατάλληλες για ταξίδια αναψυχής, υπογραφή συμβάσεων, επιμορφωτικά σεμινάρια, διασκέδαση με την παρέα σας.
Η περίοδος του τρίτου δεκαημέρου θα ξεκινήσει για σας με κάποια ερωτική απόχρωση και θα συνεχίσει στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην ενασχόλησή σας και γενικότερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.
Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, προτιμήστε τις τελευταίες οχτώ ημέρες του μήνα, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή του, ίσως να σας κάνει «θεωρητικούς» σε πολλά επίπεδα, δυσκολεύοντας τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην υπερβάλετε μέχρι και τις 21 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, νομίζοντας πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί έτσι θα στρέψετε τους άλλους εναντίον σας.
Εάν θέλετε να αυξήσετε και άλλο τα οικονομικά σας, έστω και προσωρινά, θα πρέπει αυτό το μήνα να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι, καθώς μέσω τρίτων θα ευνοηθείτε στον τομέα αυτόν.
Κάθε είδους έρευνα και εργαστηριακή εργασία, θα μπορέσει να έλξει το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον από τις 8/11 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη, μελετώντας σε βάθος την επιστήμη ή την τέχνη με την οποία απασχολήστε. Μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία στις δυνάμεις σας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην κοινωνική σας ζωή, αν και κάποιες στιγμές, ενδέχεται να πιστέψετε πως το περιβάλλον θέλει να περιορίσει τις δυνατότητές σας.
Στους περισσότερους Ταύρους θα συμβούν συνειδητές και ασυνείδητες αλλαγές σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο καθώς ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ τον 8ο ηλιακό τους οίκο και το ζώδιο του Τοξότη.
Διάφορα επαγγελματικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σας και μεταξύ 18 με 23 θα φανεί ποιοι από εσάς έχουν ικανότητες και ποιοι τελικά δεν διστάζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το ρίσκο.
Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα είναι στο Τοξότη οι περισσότεροι από εσάς θα είναι διστακτικοί στο να πάρουν αποφάσεις και αρκετές στιγμές θα θέλουν να απομονωθούν στους δικούς τους χώρους για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό μέχρι τις 21 και το πέρασμά του από τον 6ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, θα σας κάνει πιο υπεύθυνους στην εργασία σας, θέλοντας να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Θα πρέπει τώρα να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επαναφέρετε και πάλι την πελατεία σας στα επίπεδα που επιθυμείτε.
Το πέρασμα του Διός στον Τοξότη στις 8/11ου εγκαινιάζει μία ευνοϊκή περίοδο ενός έτους όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις.
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα αυτή την εποχή και έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε με σχετική άνεση στις υποχρεώσεις σας.
Μοιραίες αισθηματικές συναντήσεις, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου, αλλά καλό θα είναι να περιορίσετε κάθε ισχυρό συναίσθημα μίσους, ζήλιας, θυμού προς κάποια πρόσωπα που σας απέρριψαν αισθηματικά.
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη και τον 7ο ηλιακό σας οίκο από τις 22/11 και για διάστημα ενός μήνα θα σας κάνει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσουν ευχάριστες στιγμές.
Νέες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, όπου και θα καταλάβετε μια καλύτερη θέση. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπορέσετε να προβληθείτε και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.
Τα κέρδη σας προβλέπονται αυξημένα εάν η απασχόληση σας σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό τομέα.
Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοέμβρη φέρνει ευνοϊκές προοπτικές όσον αφορά τα επαγγελματικά, τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με βοηθούς και υφιστάμενους.
Η φιλοξενία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, εντείνει κατά πολύ τους καθημερινούς σας ρυθμούς και σας βοηθά να εφαρμόσετε σε πρακτικό πλέον επίπεδο τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από σπουδές και σεμινάρια.
Η παραμονή του Ήλιου στο Σκορπιό μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου σας κάνει δραστήριους και αισιόδοξους όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και δραστηριότητες.
Οι ιδιαίτερες στιγμές του μήνα, με το σύντροφο σας θα εξομαλύνουν τη σχέση σας μαζί του χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι.
Στα τέλη του μήνα φαίνεται πως το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με κάποιον σύντροφο ή σύμβουλο που σας βοηθά να ορθοποδήσετε.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας. Παράλληλα στρέφεστε προς την μοναξιά.
Το ενδιαφέρον σας, μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς και στο σπίτι, ενώ πολλοί από εσάς, θα βρουν λύσεις απ’ το παρελθόν στις καθημερινές τους καταστάσεις.
Θα είσθε συνεχώς σε αναζήτηση της απόλαυσης και του έρωτα και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μεγαλύτερο μέρος του φετινού Νοέμβρη.
Στις 8/11ου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.
Πιθανόν στο δεύτερο δεκαήμερο να χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας και κυρίως με τους γονείς σας για τα οικογενειακά σας προβλήματα και θα αναζητήσετε ένα καταφύγιο για να προστατέψετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας.
Από τις 22/11, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα είναι αυξημένο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να σέβεστε τον ανταγωνισμό και να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας.
Τις τελευταίες οχτώ ημέρες θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα υπάρχει κάποια εσωτερική ενέργεια η οποία θα σας δώσει κουράγιο και θα αυξήσει τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν νομίζετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν δεν πειράζει εάν γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς. Αποφύγετε μέχρι και τις 21 που ο Ήλιος θα είναι στο Σκορπιό να εκθέσετε τις απόψεις σας και στραφείτε προς την έρευνα πραγμάτων που σας ενδιαφέρουν.
Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας άφοβα το δεύτερο δεκαπενθήμερο και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και κατανοητοί στους άλλους γύρω σας.
Ο Ερμής απ’ το Ζώδιο του Τοξότη και τον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα τονίσει την επικοινωνία μέσα στο σπίτι με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν έχετε στο νου σας να μετακομίσετε, ίσως να πρέπει να γίνε αυτή την εποχή.
Στα μέσα του μήνα πιθανόν να νιώθετε προσωρινά ότι είστε μπλοκαρισμένοι και δε μπορείτε να κινηθείτε οικονομικά. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό, γιατί σύντομα θα ξεπεράσετε την δυσκολία αυτή. Αποφύγετε επισφαλείς επενδύσεις και μη πιέζετε τις καταστάσεις.
Από τις 22/11 που ο Ήλιος θα επισκεφτεί τον Τοξότη η αισθηματική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα είστε εκδηλωτικοί με αποτέλεσμα να προκύψει ένα κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα θα έχετε έντονη την ανάγκη της υλικής εξασφάλισης καθώς ο Ήλιος μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου θα φιλοξενείτε από τον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντάς σας να δραστηριοποιηθείτε με κάποια μυστικότητα για την άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.
Τώρα, πολλοί από εσάς, θα ξοδέψουν αρκετά χρήματα για απολαύσεις, θα κάνουν δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά αυτή την περίοδος θα θελήσουν να ζήσουν ευχάριστα με το σύντροφό τους.
Ο Δίας στις 8 Νοέμβρη θα περάσει στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και παραμένοντας εκεί για ένα χρόνο και κάτι, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει φιλόξενους και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας.
Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ τις σπουδές σας ή ακόμη και τις εμπειρίες της ζωής, με την παρουσία του Ερμή στον Τοξότη.
Οι δραστηριότητες σας θα είναι εύστοχες σκοπεύοντας στο κέντρο των καταστάσεων και θα σας βοηθήσουν να αναγνωριστούν οι αξίες σας αργότερα.
Εκδηλώστε την αγάπη σας στα αδέλφια σας και διασκεδάστε με φιλικά πρόσωπα τις τελευταίες εφτά ημέρες. Οι συζητήσεις, από τις 22/11 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα είναι ευχάριστες και θα διευκολύνουν να βελτιώσετε σημαντικά το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καταστάσεις, φαίνεται να εναντιώνονται τώρα στα σχέδιά σας, καθώς κάποιοι θα ενεργούν αντίθετα απ’ την θέλησή σας, και εντελώς παρασκηνιακά…
Δυναμικοί και υπεύθυνοι, θα εμφανιστούν αρκετοί του ζωδίου σας, καθώς η παρουσία του Ήλιου απ΄ τον 1ο οίκο μέχρι και τις 21, θα αυξήσει σημαντικά την δύναμη και αντοχή, απέναντι στις καταστάσεις.
Αρκετές συναλλαγές, φαίνεται να προκύπτουν προς όφελος σας καθώς ο Ερμής, θα διελαύνει απ’ το ζώδιο του Τοξότη και τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου.
Στις 8/11ου ο Δίας θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας για να περάσει στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, όπου και παραμένοντας για διάστημα ενός έτους θα αυξήσει τα έσοδά σας, τοποθετώντας σας σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.
Το διάστημα του πρώτου δεκαπενθημέρου, θα δεχθείτε εύκολα τη βοήθεια και τη συμπαράσταση φιλικών προσώπων και οι συναντήσεις σας μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.
Στις 22/11ου ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας, για να επισκεφτεί τον Τοξότη, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε ότι κατέχετε και αρκετές φορές σε υλικά αγαθά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρουσία του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, σας βοηθά να ξεπεράσετε καταστάσεις απ’ το παρελθόν και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε ψυχολογική πίεση. Κάποιες στιγμές, πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή απλώς να τις σκεφθείτε.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας 3 με 7 Νοέμβρη αν διαπιστώσετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας και σας χτυπούν …κάτω απ’ τη μέση.
Η παρουσία του Διός στο ζώδιό σας από τις 8 Νοέμβρη θα ευνοήσει τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η γοητεία σας και η ευγενική σας συμπεριφορά σας βοηθούν να κερδίσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Όλο το μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, εντείνοντας τους καθημερινούς σας ρυθμούς, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις και αυξάνοντας τις μετακινήσεις σας, ενώ μπορείτε να προωθήσετε προϊόντα και υπηρεσίες, να αυξήσετε τις συναλλαγές σας αποκομίζοντας κέρδος και να περάσετε με επιτυχία τις απόψεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Η αυξημένη αισιοδοξία και η πίστη σας στις προσωπικές σας δυνατότητες καλό θα είναι να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις από τις 22/11 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμμετοχή σας στην παρέα και σε κύκλους ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα, θεωρείται απαραίτητη μέχρι και τις 21 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό.
Μετά τις 8/11ου ο Δίας απ’ τον Τοξότη δημιουργεί καταστάσεις στην εργασία σας που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.
Το διάστημα του δευτέρου δεκαημέρου καλείστε να αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα εμπόδια και οι δοκιμασίες τις ζωής υπάρχουν για να μας αναμορφώσουν και να μας τοποθετήσουν σε ένα ανώτερο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.
Προσπαθήστε να περιορίσετε όσο το δυνατόν τα έξοδά σας, πριν να είναι αργά και μην αποφασίσετε αυτό το μήνα για κανενός είδους επένδυση.
Όλο το μήνα, ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Τοξότη οπότε χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάσετε την ψυχραιμία σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν αντίξοες συνθήκες.
Ο Ήλιος στις 22/11 θα περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα και φοβίες, εστιάζοντας την προσοχή σας σε θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα, ‘ώστε να δείτε τη ζωή από μία άλλη όψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται πως μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε στο κοινωνικό και όχι στο προσωπικό πεδίο. Η συγκεκριμένη περίοδος σας υποβάλλει σε αυτοπεριορισμούς και αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις.
Στις 8/11ου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει ένα έτος και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών και τις φιλίες σας. Φέτος το Νοέμβρη και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση.
Εάν εργάζεστε υπό καθεστώς υπαλληλικής σχέσης, προσέξτε, μην αναλαμβάνετε επιχειρήματα που δεν σας έχουν αναθέσει και κυρίως μην κάνετε πράξεις αντίθετες απ’ τις επιταγές των προϊσταμένων σας.
Αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε τη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας 9 με 14 Νοέμβρη.
Ο Ήλιος στις 22/11 θα εισέρθει στο Ζώδιο του Τοξότη και για διάστημα ενός μήνα οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο, με άτομα από την παρέα σας ενώ ενδέχεται κάποιος φίλος σας να χρειαστεί τη βοήθειά σας.
Οι αλτρουιστικοί σας στόχοι θα αυξηθούν και ενδέχεται να διαπρέψετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο σύλλογο που ανήκετε και αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας με κάθε τρόπο, μέχρι και τις 21 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς Σκορπιό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αλλά είναι πιθανόν να υπερβάλλετε κάποιες στιγμές.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας (φυτά, ζώα, κ.λπ..) προκειμένου να υπάρχει θετική ενέργεια.
Αρκετές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε για την καριέρα σας και για την ενασχόλησή σας γενικότερα. Κάποιοι, θα δεχτούν προτάσεις συνεργασιών από φιλικά τους πρόσωπα.
Ο Δίας, περνώντας απ’ τον Τοξότη και το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη στις 8 Νοέμβρη θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας. Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Στα μέσα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους.
Η διέλευση του Ήλιου απ’ το Τοξότη και η παραμονή του στο Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη από τις 22/11ου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις θέλοντας το προφίλ σας να γίνει περισσότερο γνωστό στον ευρύτερο κύκλο.
Η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει στο τέλος του μήνα.

The post Oι προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
εκκρεμότητες, σημαίνει, βασεις, συμμετοχή, Χριστούγεννα, life, σταση εργασιας, ομαδα διας, θεμα εκθεσης 2012, επιθυμιες, δωρα, εργασια, ζωα, θαρρος, θρησκευτικα, καριερα, οψη, περιοδος, πιεση, τυχη, φυσικη, αγαπη, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βιοτικο επιπεδο, βοηθεια, βρισκεται, γινει, γινε, γοητεια, γονεις, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερμης, ετος, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, υπηρεσιες, θετικη ενεργεια, εικονα, οικο, κλιμα, μοναξια, μπορειτε, παντα, ο ηλιος, ορμη, οφελος, πεδιο, περιβαλλον, πιστη, υπογραφη, προβληματα, ρισκο, σεμιναρια, σιγουρα, συντομα, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, φοβιες, φημη, ψυχραιμια, ψυχικο, γινετε, γνωσεις, life, παιχνιδι, σημαίνει, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θετικα, υλικα
Τυχαία Θέματα