Απίστευτη μεταμόρφωση για το Τζέισον – Αντιγόνη! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του που προκάλεσε έκπληξη

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ, με τις δηλώσεις και τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για το Τζέισον Αντιγόνη.

Το ίδιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν παιδί, εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα.

Το Τζέισον Αντιγόνη στο παρελθόν δήλωνε γκέι, ωστόσο πλέον δηλώνει agender, δηλαδή ένα άτομο που δεν

προσδιορίζεται από κάποιο φύλο.

«Θέλω να με αποκαλούν “το” και “το” σημαίνει το άτομο. Δεν σημαίνει κάτι άλλο. Ακούγονται πολλά, αντικείμενο, πράγμα. Βλακείες. Το άτομο. Απλά δεν έχει έμφυλη διάσταση. Δυστυχώς βαφτίστηκα. Είναι παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όπως και το φύλο. Κανονικά θα έπρεπε να επιλέξει ένα άτομο σε ενήλικη φάση. Δεν ισχύει η διάκριση των δύο φύλων», ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Εντούτοις, τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγινε και πάλι αντικείμενο σχολιασμού, λόγω της απίστευτης μεταμόρφωσης του. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται με κοντοκουρεμένα μαλλιά και γένι. Μια εικόνα που δεν θυμίζει σε τίποτα το Τζέισον Αντιγόνη, στη Βουλή, με το κόκκινο φόρεμα και τα ξανθά μακριά μαλλιά. Μάλιστα, ενημέρωσε τους followers του ότι τα μαλλιά του θα γίνουν δωρεά.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Antigone Dane (@jasonantigonedane) στις 23 Οκτ, 2018 στις 9:51 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Η απάντηση της ηθοποιού για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποχωρεί από το Τατουάζ! Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα