Η απάντηση της ηθοποιού για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποχωρεί από το Τατουάζ! Τι συνέβη;

Πρόκειται για μια σειρά η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και χαρίζει στο κανάλι υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο λόγος για τη σειρά του Alpha, Τατουάζ η οποία προβάλλεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ένας νέος ρόλος έκανε την εμφάνιση του και ανέτρεψε τα δεδομένα, αφού η Βάνα Δημητρίου που υπογράφει το σενάριο, ξέρει πολύ καλά πως να κρατά σε «εγρήγορση» τους τηλεθεατές.

Πρόκειται

για τον ρόλο της Κύπριας ηθοποιού, Χριστίνας Κυριάκου, η οποίο υποδύεται τη Χριστίνα Ζερβού, μια δημοσιογράφο η οποία γράφει ένα βιβλίο για τον δολοφόνο!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kyriakou (@christinakyriakou) στις 10 Οκτ, 2018 στις 1:38 πμ PDT

Ωστόσο, μια ανάρτηση της ίδιας ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πολλά ερωτήματα και να κυκλοφορήσει η φήμη ότι αποχωρεί από τη σειρά. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με αρκετούς από τους συντελεστές της παραγωγής και έγραψε: «Και κάπως έτσι έκλεισε το μίνι επαγγελματικό μας ταξιδάκι για τα γυρίσματα του “Τατουάζ” σε ένα υπέροχο μέρος της Ελλάδας τα Μετέωρα! ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ. (ένα μέρος της ομάδας) #workandpleasure #teamwork #tatouaz #filming #meteora #greece».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kyriakou (@christinakyriakou) στις 30 Οκτ, 2018 στις 6:18 πμ PDT

Το Faysbook.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία μας μετέφερε ότι οι φήμες για την αποχώρηση της από το Τατουάζ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς στα Μετέωρα και όχι στο τέλος του ρόλου της.

Δείτε ακόμη: Αντώνης και Γιάννης Βαρδής: Μαζί σε τραγούδι τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια του συνθέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα