Meghan & Kate: Τι φόρεσαν οι Δούκισσες στις τελευταίες εμφανίσεις τους;

H Kate Middleton και η Meghan Μarkle έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητές σε όλο τον κόσμο και όλα τα ξένα μέσα ασχολούνται πάρα πολύ με τις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και τις ζωές τους. Κάθε τους εμφάνιση γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και ό,τι φοράνε ξεπουλάει στο δευτερόλεπτο.

@Kate Middleton
Η Kate Middleton

έκανε μια ακόμα πολύ κομψή εμφάνιση και συγκεκριμένα επέλεξε ένα πιο casual look από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει, σε πρόσφατη πρωινή της έξοδο, ένα γκρι καρό σακάκι του brand Smythe με μαύρες λεπτομέρειες στο πέτο, μαύρο ζιβάγκο και μαύρο τζιν. Η όμορφη Kate επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με μποτάκια Aquatalia αξίας 395 δολαρίων.

Tip! Τα γκρι καρό σακάκια φοριούνται πάρα πολύ αυτό το φθινόπωρο και ένα παρόμοιο σε πιο oversized γραμμή είχε φορέσει και η Meghan Markle πριν λίγες ημέρες. H Meghan ακολούθησε το ίδιο ακριβώς styling με την Kate απλά επέλεξε λευκό πουκάμισο αντί για ζιβάγκο και προτίμησε μια πιο φαρδιά γραμμή για το σακάκι της.

@Meghan Markle
Η Meghan ολοκλήρωσε το ταξίδι της στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και επέλεξε να φορέσει μια navy blue Givenchy μπλούζα και πλισέ φούστα που ήταν επίσης Givenchy, έναν οίκο μόδας που αγαπάει και εμπιστεύεται πολύ. Η Δούκισσα του Sussex ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπλε γόβες Manolo Blahnik ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε σε έναν απλό κότσο, όπως συνηθίζει να κάνει σε πολλές εμφανίσεις της.

Το royal blue σύνολο της Meghan Markle είναι ένα από τα αγαπημένα μας στο tour του ζευγαριού εκτός Ευρώπης και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι και μια από τις αγαπημένες της Δούκισσας.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω η Meghan Markle είχε ένα στιλιστικό «ατύχημα» καθώς μέσα από την πλισέ φούστα της φάνηκε το εσώρουχό της καθώς η φούστα δεν είχε φόδρα και διαφάνιζε.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα παπούτσια που έχουν δημιουργήσει «χαμό» στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα