Τα χείλη σας δείχνουν πλούσια και λαμπερά με το σωστό lip balm

Πάντα θέλατε τα χείλη σας να είναι λίγο πιο γεμάτα και ζουμερά. Είναι δείγμα θηλυκότητας. Λιγάκι, όχι υπερβολικά. Αυτός είναι ο λόγος που κάνετε περίγραμμα με το μολύβι χειλιών λίγο έξω από τη φυσική γραμμή, κάποιες φορές με επιτυχία και κάποιες άλλες όχι.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να πειραματίζεστε. Γεμίστε και βελτιώστε την όψη των χειλιών σας, προσφέροντάς τους μια περιποίηση που θα τους εξασφαλίσει νεανική φρεσκάδα και απαλότητα. Με ένα προϊόν. Πρόκειται για το La Mer Lip Volumizer. Μια εξειδικευμένη φόρμουλα που χαρίζει μεταξένια απαλότητα και πλούσια υφή στα χείλη, χάρη στον πανίσχυρο

ορό Miracle BrothTM που περιέχει στη σύνθεσή του.

Προσφέρει ορατή ανανέωση με ένα μόνο πέρασμα. Τα χείλη, εξαιτίας της πλούσιας ενυδατικής φροντίδας αλλά και της προστασίας με αντιοξειδωτικά, δείχνουν αμέσως πιο ομοιόμορφα, ενώ παράλληλα λειαίνουν οι λεπτές γραμμές.

Η σύνθεση του αποτελείται από:

Το Miracle Broth έχει δημιουργηθεί από πλούσια σε θρεπτικές αξίες θαλάσσια φύκια και άλλα αγνά συστατικά τα οποία ανανεώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδα προσφέροντας όλα τα θρυλικά ιαματικά οφέλη της θάλασσας όπως ενυδάτωση και αναδόμηση.

Το The Plumping Renewal Complex είναι επεξεργασμένο με ενεργά θαλάσσια συστατικά και πλούσιο σε θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία τα οποία επαναφέρουν το φυσικό κολλαγόνο και τη νεανική σφριγηλότητα.

Το ισχυρό αντιοξειδωτικό Lime Tea Concentrate προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τις βλάβες που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το Lip Volumizer μόνο του, αν θέλετε μια απαλή και διακριτική ροζ απόχρωση που χαρίζει υγιή λάμψη στα χείλη, ή σαν συμπλήρωμα του Lip Balm, πριν ή μετά την εφαρμογή του, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ενυδάτωση. Προετοιμάστε τα χείλη για αψεγάδιαστη εφαρμογή οποιουδήποτε κραγιόν, μετατρέποντάς τα σε έναν απαλό, λείο καμβά μέσω της πλούσιας ενυδάτωσης που προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν. Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε σαν το τελικό στρώμα πάνω από το κραγιόν σας, επιτυγχάνοντας περισσότερο όγκο και λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκτήστε υπέροχο βλέμμα με τη δύναμη των λουλουδιών

Η Madonna και ο οίκος Moschino δημιούργησαν μια σειρά περιποίησης-έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα