Απίστευτες καταγγελίες στο Power of Love! «Μπήκαν στο δωμάτιό μου και με τραμπούκισαν»

Απίστευτες καταγγελίες στη ζωντανή σύνδεση μέσω skype που έκανε από το σπίτι του Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι Βασίλη Σαντρία. Λίγο πριν το επεισόδιο του Gala, ο Βασίλης Σαντρίας ξέσπασε κατά του Αλέξανδρου Κολυβά, τονίζοντας πως μπήκε στο δωμάτιο και τον τραμπούκισε.

«Μπήκαν στο δωμάτιό μου και με τραμπούκισαν. Την πρώτη φορά που μπήκαν μέσα στο δωμάτιό μου, και αν έχει ο Βασίλης Χαλκιάς τα… παντελόνια που φοράει, να πει την αλήθεια, αλλιώς να μην μιλήσει καθόλου, δεν έχω θέμα.

Ήμουν στο δωμάτιο εγώ, ο Ίον και ο Βασίλης και μπήκαν μέσα τρελαμένοι ο Αλέξανδρος και μετά ακολούθησαν ο Τζόνι και ο Παύλος γιατί κάτι είχε γίνει με την Ιόλη και έψαχναν τα κινητά μας. Ο Αλέξανδρος πήρε το κινητό μου κι έψαχνε τα μηνύματα, ενώ του έλεγα ότι δεν έχω κάνει κάτι. Ήταν πολύ επιθετικοί. Μου έλεγε ποιος έστειλε μήνυμα στην Ιόλη και τέτοια…

Μια άλλη μέρα μπήκε μέσα, επειδή είχε βγει ένα spoiler, και ρωτούσε ποιος το είχε βγάλει… Και είπε “όποιος το είπε, θα του σπάσω τα πόδια και τα χέρια”. Του είπα ότι δεν θέλω να μου μιλάει έτσι και μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε ο Bill.

Ο Άλεξ από την πλευρά του, διέψευσε ότι τον τραμπούκισε και ότι απλά ζήτησε να δει το κινητό του. Όσον αφορά για τη φράση “θα του σπάσω τα πόδια”, τόνισε: «Ναι, το είπα. Όχι μόνο σε αυτούς, είπα ότι το έχω πει σε όλουςΔιαβάστε ακόμα: Κούλλης Νικολάου: Η απάντηση για τον Alpha που δημιουργεί ερωτηματικά για τη συνεργασία τους

Αιχμηρά σχόλια για τους παίκτες του Power of Love: “Τους βλέπω εκθηλυμένους, περνάνε περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη από τις γυναίκες”!

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε κατά λάθος… έγινα μαμά στα 39»

Μυρτώ Αλικάκη για Γιώργο Αγγελόπουλο: “Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί…”

Keywords
Τυχαία Θέματα