Χάρης Βορκάς: «Έχουν βγει διάφορες κουλές βρώμες για μένα, όπως…»

Ο Χάρης Βορκάς σε συνέντευξη του απαντά για τις ανυπόστατες φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον ίδιο.

Έχεις ακούσει “βρώμες” για σένα;

«Έχουν βγει διάφορες κουλές βρώμες, όπως, λόγω του ότι είμαι από την Κύπρο, όταν ξεκίνησα να κάνω παραγωγές στο θέατρο, έλεγαν ότι έχω επαφές με τη ρώσικη μαφία. Επειδή έριχνα λεφτά στο θέατρο,

είπαν ότι κάτι συμβαίνει και όχι ότι ένας πατέρας και μια μάνα δούλεψαν για να δώσουν λεφτά στο παιδί τους. Έχω κι έναν μεγαλύτερο αδελφό που είναι 46 χρονών, φαρμακοποιός στην Κύπρο. Μου έχουν πει ότι κάνω εμπόριο κόκας. Έχω συνηθίσει πια, δεν είναι θέμα», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη μίλησε ακόμα για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με το βάρος του λέγοντας:

«Τα κιλά είναι μια συνεχής πάλη, μια φυσαρμόνικα που δεν σταματάει ποτέ. Ήμουν πάντα ένα παιδί, στρουμπουλό, όπου από την εφηβεία και μετά άρχισα να παίρνω παραπάνω… διαστάσεις. Όταν πήγα φαντάρος και μπήκα στο Εθνικό Θέατρο, εκεί έκανα τη μεγάλη δίαιτα. Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και ξαφνικά από 110 κιλά γίνομαι 75, ήμουν άλλος. “Πέταγα” στο πρώτο έτος της σχολής ήρθα τελευταίος και στο δεύτερο ήρθα πρώτος στην επίδοση, διάφορα τέτοια ακόμα και στην υποκριτική. Λόγω κιλών, στο χορό, στην ξιφασκία, ήμουν άλλος άνθρωπος. «Μετά, επειδή αφήνομαι εύκολα, τρώω περίεργες ώρες και μόνο παχυντικά, πίτσες, γύρους, σοκολάτες και δεν γυμναζόμουν ποτέ, ξαναπάχυνα. Στη «Μάλα» ήμουν πάλι πολύ χοντρός, είχα βάψει και το μαλλί ξανθό, μετά αδυνάτισα πάλι, χάνοντας πολλά κιλά. Ήταν τότε που δούλεψα ένα διάστημα με τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση, στο «Όλε». Μετά έχασα πάλι κιλά με διατροφή, ξανά και ξανά… Το καλοκαίρι που μας πέρασε το βάρος μου έφτασε στα 145 κιλά, τα περισσότερα που είχα ποτέ, δεν μπορούσα να περπατήσω».

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Έστειλε εξώδικο σε πρώην παίκτη!

Κούλλης Νικολάου: Η απάντηση για τον Alpha που δημιουργεί ερωτηματικά για τη συνεργασία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα