Αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη μέσα στην Άνοιξη τότε πρέπει να δείτε τα ωραιότερα make up looks

Ήρθε η μεγάλη στιγμή; Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας; Για το γάμο σας λέμε που θα γίνει μέσα στην άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού. Είμαστε σίγουρες ότι το νυφικό σας είναι σχεδόν έτοιμο και μένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Είστε σε διαρκή επαφή με τον make up artist φυσικά και ψάχνετε τα πιο εντυπωσιακά make up looks αφού επιβάλλεται εκείνη τη μέρα να είστε τέλεια. Χωρίς υπερβολές βέβαια. Μην ξεχνάτε την Meghan Markle (που την παρακολουθούσε ολόκληρος ο πλανήτης) η οποία εμφανίστηκε στο γάμο της με no makeup makeup look. Δεν θα σας προτείνουμε μόνο αυτό αλλά είναι μέσα στις

λίστα με τα ωραιότερα wedding looks.

Εμείς επιλέξαμε τα 10 ωραιότερα, εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε:

Ρομαντικό και vintage: Το eye liner θυμίζει την Audrey Hepburn και είναι πολύ chic και θηλυκό μαζί. Ταιριάζει τόσο με ένα ωραιότατο σινιόν στα μαλλιά αλλά και με όγκο αν τα έχετε κόψει καρέ.

Frosty highlights: Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Μια ασημένια σκιά στην εσωτερική γωνία αλλά και το πάνω βλέφαρο θα σας χαρίσει ένα υπέροχο βλέμμα.

Smoky eyes: Έντονο μεν αλλά διαχρονικό. Σας προτείνουμε ένα look σε mocha αποχρώσεις που είναι γήινες και ταιριάζουν τέλεια στα καστανά μάτια και τη μεσογειακή επιδερμίδα. Τα χείλη και τα ζυγωματικά παραμένουν nude.

Πορτοκαλί κραγιόν: Το έχετε συνδυάσει με το καλοκαίρι και την μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι ταιριάζει και στη λευκή και διάφανη. Συνδυάστε το με καφέ, shimmer αποχρώσεις στα μάτια.

Cherry Lips: Κατά τη γνώμη μας είναι το ωραιότερο look ever. Τα χείλη στο χρώμα του κερασιού είναι ζωηρά και θηλυκά. Επίσης ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Κρατήστε το δέρμα ματ και τονίστε τα φρύδια.

Θεϊκή λάμψη: Shimmering highlighters και ιριδίζουσα βάση θα χαρίσουν μια απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα που θα σας χαρίσει το ωραιότερο look, ιδανικό όσο λίγα για την ημέρα του γάμου σας. Είναι εντυπωσιακό χωρίς να υπερβάλλει.

Matte και Shimmer: Μια πινελιά shimmer στα μάτια συνδυάζετε τέλεια με τη ματ σκιά. Είναι σοφιστικέ και κομψό. Τα χείλη είναι nude με μια φυσική λάμψη και το contouring διακριτικό.

No make up look: Μετά την Meghan Markle έγινε το πιο διάσημο wedding look. Η επιδερμίδα είναι τέλεια και τα σημεία τονίζονται μόνο με highlighters. Μπορείτε να απλώσετε μια γήινη σχεδόν διάφανη σκιά στα μάτια και την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά.

Διαβάστε ακόμη:

5 tricks που θα κάνουν το φον ντε τεν να μείνει στη θέση του όλη μέρα

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με την ωραιότερη αλογοουρά ever κοντράροντας την Ariana Grande!

Keywords
Τυχαία Θέματα